Babypraktijk Maas en Waal  

Molenstraat 72, 6657 BZ Boven-Leeuwen

Babypraktijk Maas en Waal is de plek voor babymassage, draagadvies en verpleegkundige begeleiding op maat.

Heb je vragen over jouw baby? Is hij vaak onrustig of valt hij moeilijk in slaap?

Misschien is jouw baby te vroeg geboren, of ben je na een spannende ziekenhuisperiode op zoek naar een nieuw ritme thuis. Babypraktijk Maas en Waal is een ervaren kinder- en jeugdverpleegkundige en babyconsulente en kan je in deze lastige tijd helpen met advies op maat.

Babymassage

Babypraktijk Maas en Waal is het adres voor een heerlijke en vooral ontspannende babymassage.

Baby's zijn erg gevoelig voor aanraking, liefdevolle aandacht en rust. Bij een babymassage zijn deze aspecten volledig met elkaar verweven. Wanneer je je kindje masseert geef je hem of haar een veilig gevoel, schep je vertrouwen en leer je jouw baby beter begrijpen. Dat is niet alleen heel goed voor jou en je kindje, maar vooral ook erg leuk om te doen!

Babymassage Maas en Waal verzorgt individuele cursussen bij jou thuis, alleen of gezellig met een groep. De cursus is bedoeld voor alle ouders met een baby vanaf ongeveer 6 weken tot en met 7/8 maanden (kruipleeftijd)

De massage is vooral zeer geschikt voor baby's die erg onrustig zijn of bijvoorbeeld te vroeg zijn geboren.

De cursus wordt gegeven door Anne van Dijk. Anne is al ruim 15 jaar werkzaam met baby's en kinderen. Het is haar passie om met baby's te werken en naast docente babymassage is Anne ook gediplomeerd kinderverpleegkundige. Als aanvulling hierop heeft Anne ook in 2016 de opleiding Verpleegkundig Babyconsulente afgerond.

Kijk in onze agenda voor de cursusdagen!

Draagconsulent

Wanneer je je baby in een draagdoek draagt, ruikt je baby jouw geur, hoort jouw hartslag en voelt jouw lichaamswarmte en bewegingen. In een draagdoek voelt je baby zich veilig en geborgen. Een ideale positie om de wereld te ontdekken!

Twijfel je of je wel kunt gaan dragen? Omdat je kindje prematuur geboren is, een spreidbroek draagt of speciale zorg nodig heeft. Juist dan kan dragen extra fijn zijn. Neem bij twijfel zeker even contact op met babypraktijk Maas en Waal. Zij is opgeleid om te leren dragen in (bijna) ALLE situaties en werkt altijd in overleg met jullie behandelend arts of fysiotherapeut.


  • Adres: Molenstraat 72
  • Stad:  Boven-Leeuwen
  • Land: 
  • Postcode:  6657 BZ