Welkom op Go-Kids Den Bosch Maas & Waal.

Leuk dat je ons gevonden hebt in je zoektocht naar een kindvriendelijk uitje in deze regio. Bij Go-Kids Den Bosch Maas & Waal vind je alles in een handig overzicht van wat er in 's-Hertogenbosch, Uden, Oss, Maas en Waal waaronder ook Druten, de Bommelerwaard en alle prachtige omliggende dorpen te doen is. Van familie uitjes, kindvriendelijke activiteiten agenda en kinderfeestjes tot sporten en opgroeivragen. Ook culturele uitstapjes met kinderen hebben we voor je gevonden.

Theater of een dagje uit naar een familie museum. Gratis uitjes en natuurspeelplaatsen zijn we natuurlijk ook niet vergeten. Go-Kids Den Bosch Maas & Waal vind het belangrijk dat gezinnen er lekker op uit gaan met speciale aandacht voor culinaire, actieve, sportieve en culturele activiteiten. Daarnaast vind je op Go-Kids Den Bosch Maas & Waal aanbod rondom vragen over het opgroeien om je ook hier in de zoektocht te kunnen ontzorgen, denk bijvoorbeeld aan gastouders, leerondersteuning en EHBO lessen.

Blog!

Go-Kids in een nieuw jasje!

Go-Kids in een nieuw jasje!

Als je al vaker op Go-Kids gekeken hebt, zal het je zeker opgevallen zijn: we zien er helemaal anders uit!Wij hebben onze website in een nieuw jasje gestoken, want dat moet natuurlijk ook gebeuren. Stilstand is achteruitgang toch...maar niet alleen onze looks zijn anders (hopelijk vind je ze ook mooier :), we hebben de functionaliteit ook flink onder de loep genomen.Zo kun je nog makkelijk kiezen waar je naar op zoek bent: een uitje, een nachtje weg, wil je uit eten, of zoek je een kinderfeestje..meestal weet je van tevoren wel waar je naar wilt zoeken. Daarom hebben we ze...

Lees verder