Welkom op Go-Kids Den Bosch Maas & Waal.

Leuk dat je ons gevonden hebt in je zoektocht naar een kindvriendelijk uitje in deze regio. Bij Go-Kids Den Bosch Maas & Waal vind je alles in een handig overzicht van wat er in onder andere de plaatsen 's-Hertogenbosch, Uden, Oss, Heesch, Veghel, regio Bommelerwaard en Maas en Waal waaronder ook Druten te doen is. Ook de omliggende dorpen zoals Schijndel, Megen, Oijen, Boxtel, Hedel en bijvoorbeeld Zeeland vergeten wij niet. Van familie uitjes, kindvriendelijke activiteiten in de agenda en een pagina vol met kinderfeestjes bij jou in de regio. Ook vind je bij ons de leukste sportclubs en opgroeiplekjes. Ook culturele en uitstapjes in de natuur met kinderen hebben we voor je gevonden. 


Theater, musicals of een dagje uit naar een familie museum. Gratis uitjes en de lekkerste plekjes om te eten zijn we natuurlijk ook niet vergeten. Go-Kids Den Bosch Maas & Waal vind het belangrijk dat gezinnen er lekker op uit gaan met speciale aandacht voor culinaire, actieve, sportieve en culturele activiteiten met kinderen. Daarnaast vind je op Go-Kids Den Bosch Maas & Waal aanbod rondom vragen over het opvoeden en opgroeien om je ook hier in de zoektocht te kunnen ontzorgen. Veel plezier!

Blog!

Top 20 Sinterklaas kadotips van Go-Kids

Top 20 Sinterklaas kadotips van Go-Kids

Sinterklaas is altijd weer een drukke tijd. Echt tijd om uitgebreid kadootjes te kopen heb je eigenlijk niet. Om het je makkelijk te maken heeft Go-Kids een top 20 kado ideetjes voor je samengeteld die je makkelijk online kunt bestellen. We hebben een variatie gemaakt in goedkope kadootjes, duurdere kadootjes, kadootjes die zowel door jongens als meisjes leuk gevonden worden, kadootjes voor jongere kinderen en oudere kinderen, en kadootjes in allerlei variaties. Van boeken, cd's tot spellen en knutselen  (Gemak dient immers ook Sinterklaas! :)Bekijk hier de lijst van kadootjes die wij het leukst vonden (prijzen kunnen wisselen):1. Aquabeads Beginnersstudio...

Lees verder
guesthouse hotel