Welkom op Go-Kids Den Bosch Maas & Waal.

Leuk dat je ons gevonden hebt in je zoektocht naar een kindvriendelijk uitje in deze regio. Bij Go-Kids Den Bosch Maas & Waal vind je alles in een handig overzicht van wat er in onder andere de plaatsen 's-Hertogenbosch, Uden, Oss, Heesch, Veghel, regio Bommelerwaard en Maas en Waal waaronder ook Druten te doen is. Ook de omliggende dorpen zoals Schijndel, Megen, Oijen, Boxtel, Hedel en bijvoorbeeld Zeeland vergeten wij niet. Van familie uitjes, kindvriendelijke activiteiten in de agenda en een pagina vol met kinderfeestjes bij jou in de regio. Ook vind je bij ons de leukste sportclubs en opgroeiplekjes. Ook culturele en uitstapjes in de natuur met kinderen hebben we voor je gevonden. 


Theater, musicals of een dagje uit naar een familie museum. Gratis uitjes en de lekkerste plekjes om te eten zijn we natuurlijk ook niet vergeten. Go-Kids Den Bosch Maas & Waal vind het belangrijk dat gezinnen er lekker op uit gaan met speciale aandacht voor culinaire, actieve, sportieve en culturele activiteiten met kinderen. Daarnaast vind je op Go-Kids Den Bosch Maas & Waal aanbod rondom vragen over het opvoeden en opgroeien om je ook hier in de zoektocht te kunnen ontzorgen. Veel plezier!

Blog!

De leukste pluktuinen in regio Eindhoven en ’s-Hertogenbosch

De leukste pluktuinen in regio Eindhoven en ’s-Hertogenbosch

De leukste pluktuinen in regio Eindhoven en ’s-HertogenboschHet seizoen “fruitplukken” gaat bijna weer van start. Leuk om met je kinderen fruit of bloemen te gaan plukken. Samen heerlijk de natuur in om te wandelen, te ontdekken en natuurlijk fruit of bloemen plukken in pluktuinen. Wil je de dag helemaal compleet maken, dan ga je samen nog iets lekkers maken van het fruit (bijvoorbeeld een appel of perentaart) of schik je samen de bloemen in een vaas. We hebben leuke tips voor deze activiteiten voor jou en je kinderen in regio Eindhoven en ’s-Hertogenbosch.Philips Fruittuin in EindhovenIn de Philips Fruittuin hebben...

Lees verder
guesthouse hotel