Welkom op Go-Kids Den Bosch Maas & Waal.

Leuk dat je ons gevonden hebt in je zoektocht naar een kindvriendelijk uitje in deze regio. Bij Go-Kids Den Bosch Maas & Waal vind je alles in een handig overzicht van wat er in onder andere de plaatsen 's-Hertogenbosch, Uden, Oss, Heesch, Veghel, regio Bommelerwaard en Maas en Waal waaronder ook Druten te doen is. Ook de omliggende dorpen zoals Schijndel, Megen, Oijen, Boxtel, Hedel en bijvoorbeeld Zeeland vergeten wij niet. Van familie uitjes, kindvriendelijke activiteiten in de agenda en een pagina vol met kinderfeestjes bij jou in de regio. Ook vind je bij ons de leukste sportclubs en opgroeiplekjes. Ook culturele en uitstapjes in de natuur met kinderen hebben we voor je gevonden. 


Theater, musicals of een dagje uit naar een familie museum. Gratis uitjes en de lekkerste plekjes om te eten zijn we natuurlijk ook niet vergeten. Go-Kids Den Bosch Maas & Waal vind het belangrijk dat gezinnen er lekker op uit gaan met speciale aandacht voor culinaire, actieve, sportieve en culturele activiteiten met kinderen. Daarnaast vind je op Go-Kids Den Bosch Maas & Waal aanbod rondom vragen over het opvoeden en opgroeien om je ook hier in de zoektocht te kunnen ontzorgen. Veel plezier!

Blog!

Carnaval regio Den Bosch 2019

Carnaval regio Den Bosch 2019

Carnaval regio Den Bosch 2019 Van 3 t/m 5 maart is het weer tijd voor Carnaval, een knotsgek feest voor de hele familie! Van dokter tot dinosaurus en van ballerina tot banaan, het mag en kan allemaal tijdens de doldwaze carnavalsdagen in regio Den Bosch! Wil jij met je gezin ook dit jaar weer helemaal losgaan tijdens de polonaise en luidkeels meezingen met de meest foute carnavalshits? Hieronder hebben we een overzicht gemaakt van diverse carnavalsoptochten, kinderoptochten en kindercarnavals in Den Bosch, Zaltbommel, Oss, Uden, Veghel, Sint-Oedenrode en omstreken. Of moet ik zeggen Oeteldonk, Mispelgat, Ossekoppenrijk, Knoerissenrijk, Kuussegat en Papgat?! Den BoschDe...

Lees verder