Welkom op Go-Kids Den Bosch Maas & Waal.

Leuk dat je ons gevonden hebt in je zoektocht naar een kindvriendelijk uitje in deze regio. Bij Go-Kids Den Bosch Maas & Waal vind je alles in een handig overzicht van wat er in onder andere de plaatsen 's-Hertogenbosch, Uden, Oss, Heesch, Veghel, regio Bommelerwaard en Maas en Waal waaronder ook Druten te doen is. Ook de omliggende dorpen zoals Schijndel, Megen, Oijen, Boxtel, Hedel en bijvoorbeeld Zeeland vergeten wij niet. Van familie uitjes, kindvriendelijke activiteiten in de agenda en een pagina vol met kinderfeestjes bij jou in de regio. Ook vind je bij ons de leukste sportclubs en opgroeiplekjes. Ook culturele en uitstapjes in de natuur met kinderen hebben we voor je gevonden. 


Theater, musicals of een dagje uit naar een familie museum. Gratis uitjes en de lekkerste plekjes om te eten zijn we natuurlijk ook niet vergeten. Go-Kids Den Bosch Maas & Waal vind het belangrijk dat gezinnen er lekker op uit gaan met speciale aandacht voor culinaire, actieve, sportieve en culturele activiteiten met kinderen. Daarnaast vind je op Go-Kids Den Bosch Maas & Waal aanbod rondom vragen over het opvoeden en opgroeien om je ook hier in de zoektocht te kunnen ontzorgen. Veel plezier!

Blog!

Gratis uitjes in de regio Den Bosch Maas en Waal

Gratis uitjes in de regio Den Bosch Maas en Waal

Het is bijna zomervakantie, yes!Ga je met het vliegtuig, boot, trein of met de auto? Naar het buitenland of blijf je lekker thuis?Wat je ook doet, de zomervakantie is (meestal) een dure tijd. Dagjes weg, uit eten, nieuwe bikini of zwembroek en ook het nieuwe schooljaar komt er weer aan én dan moeten we natuurlijk ook een nieuwe jas, nieuwe fiets, nieuwe boeken en ga zo maar door.Maar wist je dat jouw uitjes helemaal niet duur hoeven zijn? Go-Kids Den Bosch Maas & Waal heeft de leukste gratis uitjes voor jou op een rijtje gezet! Van speelbossen tot recreatieparken, natuurgebieden tot...

Lees verder
guesthouse hotel