Mogen we jou en je gezin om te beginnen het allerbeste wensen voor 2020? De Kerstvakantie is alweer bijna voorbij hè... wat voor leuks ga jij met je kids doen dit weekend? Check meteen welke leuke clubs je kunt gaan proberen! Natuurlijk kun je nog meer inspiratie opdoen in de Go-Kids agenda en op de rest van onze website.

P.s. Ben je in het bezit van een stadspas? Dan kom je in aanmerking om met korting deel te nemen aan diverse clubs. Wij hebben een tiental clubs voor je op een rij gezet! 

Have fun!!
Groetjes, Anneke & Nadine

 

Alle agendatips! ►
Heb je de speciale gezinsaanbieding van Micro Art Amsterdam al benut? Topuitje voor het hele gezin en tot en met zondag extra voordelig....
Weer bijna naar school, dusss Back2School feestweekend bij Ginger & Ale in Oost. Van alles te beleven voor de kids, zo'n fijne plek!
Nog zin om heerlijk te schaatsen met de kids? Wij hebben (tijdelijke) schaatsbanen in Amsterdam en Amstelveen voor je op een rij gezet. 
Ook leuk als afsluiting van de  Kerstvakantie: een relaxed middagje bij Pllek - kids knutselen met Iets van Els, jij fijn achterover leunen.
Het Verzetsmuseum Junior: aangrijpende verhalen op interactieve, speelse wijze verteld en met leuke activiteiten voor kinderen!
Het laatste weekend van Winter Village Amstelveen met op zaterdag 4 januari om 14.00 uur een fotomoment met superhelden!
 
 
ClubTips!
Klimhal Amsterdam in West: daar kunnen kids al v/a 5 jaar klimmen bij de Klauterclub en v/a 8 jaar bij de Kinder Klimclub Amsterdam.
In februari zijn er weer proeflessen voor kids v/a 4 jaar bij Telekids Musicalschool - met locaties in Amsterdam, Diemen en Amstelveen.
Start het nieuwe jaar goed met een korte cursus theater, DJ-les, muziek, dans, creatie en meer. Vanaf 13 januari bij Platform C in Amstelveen.
Vanaf 14 januari starten de nieuwe theaterlessen van de Amsterdamse Jeugdtheaterschool. Een reeks van 12 lessen voor kinderen vanaf 8 jr. 
Kindertheater De Toverknol heeft niet alleen heerlijke voorstellingen, ook superleuke lessen in theater, musical, dans en muziek. Zo leuk!
Ken je de Apeleuke Multisport van Monkey Moves Amsterdam al? Er zijn alwéér twee nieuwe locaties en nog steeds met gratis proefles.
Vanaf 13 januari starten de nieuwe cursussen van de Teekenschool (rijksmuseum): druktechnieken, stopmotion, ontdek de natuur enz!
OCCII Kinderpret: elke week leuke workshops voor kids en de meerweekse Kidskunstlab-club. Je vindt ze in de Go-Kids agenda!
Middenin het concertseizoen kun je nog volop genieten van de prachtige concerten van het Concertgebouw. Met korting via Entrée Junior.
De leukste peuter- en kleuterdansschool van Amsterdam én Amstelveen: Damoves. Instromen kan altijd en op maar liefst 6 locaties!
Film- en TheaterTips
Alle agendatips! ►