De Amsterdamse Jeugdtheaterschool (8-18 jaar)

Pieter de Hoochstraat 59, 1071 ED Amsterdam

Altijd al willen leren acteren? Bij de jeugdtheaterschool in Amsterdam kunnen kinderen vanaf 8 jaar op diverse locaties terecht voor theaterlessen en kun je het theatervak echt leren kennen. Er worden korte en lange cursussen gegeven en je kunt gedurende vakantieperiodes meedoen aan speciale vakantieweken. Bovendien is het mogelijk een kinderfeestje te vieren bij De Amsterdamse Jeugdtheaterschool.

Al 30 jaar De Amsterdamse Jeugdtheaterschool

De Amsterdamse Jeugdtheaterschool verzorgt al 30 jaar theaterlessen waarbij spelplezier, persoonlijke aandacht en leskwaliteit voorop staan. De docenten van de jeugdtheaterschool zijn allemaal afkomstig uit de theaterwereld (acteurs, regisseurs, spel- bewegings- en mimedocenten) en hebben een enorme passie en liefde voor het vak. je weet dus zeker dat je de juiste begeleiding krijgt.

Korte cursus theaterlessen

Benieuwd naar de lessen van de theaterschool, maar wil je het graag eerst even uitproberen? Ieder jaar kun je vanaf september en januari de korte cursus van 12 weken volgen. 

Lange cursus theaterlessen

Misschien ken je de theaterschool al of weet je al helemaal zeker dat je ervoor wilt gaan, dan kun je je ieder jaar vanaf september aanmelden voor een lange cursus. Deze duurt 24 weken. 

Aanmelden voor de jeugdtheaterschool

Aanmelden voor De Amsterdamse Jeugdtheaterschool kan via een online inschrijfformulier. Het is niet nodig om auditie te doen. Er zijn verschillende dagen waarop de lessen te volgen zijn en de kinderen worden ingedeeld per leeftijdsgroep. Het kan voorkomen dat de klassen vol zitten (bij ongeveer 15 leerlingen). Dan komt er een wachtlijst. 

Kijk voor meer informatie en de locaties op de website van de theaterschool.

Dol op leuke uitjes met je gezin?
Vraag onze gratis mails met UitTips in de regio aan!

GRATIS UitTips!