Peuter- en kleuterdans bij Damoves

Eerste Jan Steenstraat 103, 1072NG Amsterdam

Tijdens de lessen voor peuters (2-3 jaar) en kleuters (4-5 jaar) van Damoves peuter- en kleuterdans ontwikkelen de kinderen hun muzikaliteit, expressie, durf en fantasie. Door middel van vrij bewegen en eenvoudige bewegingsopdrachten ontdekt het kind zijn lichaam, de ruimte om zich heen en zijn emoties.

Er wordt aandacht besteed aan de verschillende dansstijlen: klassiek ballet, jazz- en moderne dans en musical, de basis hiervan komt op een speelse manier terug in de lessen.

Instromen kan altijd!

Er zijn drie lesperiodes per jaar, als er plek is in de les van je keuze, is tussentijds instromen mogelijk. De lessen bedragen € 114 voor 12 lessen.

Inschrijfgeld inclusief eerste 2 lessen en welkomstpakket

Bij het inschrijfgeld van 25 euro zijn de eerste twee danslessen inbegrepen. Zo kun je voor je definitief ingaat op de aangeboden plek twee lessen kijken of je kind het leuk vindt, voordat je aan een hele lesperiode vast zit.

Meerdere leslocaties

Alle dagen van de week wordt er op vijf verschillende locaties in Amsterdam lesgegeven: Westerpark, De Pijp, De Jordaan, het Vondelpark en Oud-Zuid. Zo zit je er vast een passende locatie voor jouw gezin bij! Kijk voor meer informatie en om je aan te melden op de website van Damoves.

Dol op leuke uitjes met je gezin?
Vraag onze gratis mails met UitTips in de regio aan!

GRATIS UitTips!