Monkey Moves biedt sporten voor kinderen van 1,5 t/m 9 jaar. En niet één sport, maar wel 11 sporten tegelijk. Van deze populaire sporten wordt veel geleerd, gewerkt aan de motorische ontwikkeling en natuurlijk veel plezier gemaakt. De kinderen hebben vaste gezichten en trainers en vriendjes (apenkoppen).

Sportlessen voor kinderen bij Monkey Moves Amsterdam

De Monkey Moves lessen zijn voor kinderen van 1,5 tot 9 jaar. Er zit een kleine overlap in de leeftijden per groep. Op deze manier kan iedere apekop uitgedaagd worden op z'n eigen niveau! Natuurlijk krijgen ze veel individuele aandacht waardoor er goed gewerkt kan worden aan de optimale ontwikkeling van jouw apekop!

  • Dreumes van 1,5-3 jaar
  • Peuters van 3-4 jaar
  • Kleuters van 4-6 jaar
  • Basisschoolkinderen van 6-9 jaar 

De lessen zijn met zorg samengesteld door een groep enthousiaste bewegingswetenschappers, fysiotherapeuten, bewegingsagogen en sporttrainers. De kinderen leren niet alleen goed bewegen, er is ook veel aandacht voor sociale vaardigheden.

Gratis proefles bij Monkey Moves

Wil jij weten of zo'n les iets is voor jouw kind? Kom kijken en neem een proefles!

Locaties van Monkey Moves Amsterdam

Monkey Moves geeft in Amsterdam lessen op verschillende locaties in Amsterdam. Bijna in elk stadsdeel is het mogelijk om naar Monkey Moves te komen!

Multisport vakantiekampen in de schoolvakanties

In de de schoolvakanties organiseert Monkey Moves Amsterdam speciale multisport dagkampen voor kinderen van 4 tot en met 9 jaar! Tijdens deze kampen beleven kinderen maar liefst 11 verschillende sporten in één, meer of alle vakantiedagen. De vakantiekampen zijn overdag en de kinderen gaan aan het eind van de dag gewoon lekker naar huis.

Ontdek de kampen

Kinderfeestje bij Monkey Moves

Monkey Moves heeft altijd een apeleuk kinderfeestprogramma klaar staan. Een vol uur slingeren/sporten in een gymzaal in de buurt! Ontdek met z'n allen één van de populaire sporten (bijvoorbeeld voetbal, hockey, basketbal) of games als Mario Kart! Er is genoeg keuze voor de jarige apekop.

Meer weten?

-----------------------------------------------

Meer (weekend) tips ontvangen?

Meld je aan voor de gratis nieuwsbrief
en ontvang de leukste activiteiten, uitjes en kinderfeestjes
in de regio Amsterdam!

Aanmelden Go-KidsTips

Volg ook Go-Kids Amsterdam
(@gokidsamsterdam)

Go-Kids Amsterdam - Socials