De gemeente Amsterdam wil graag dat iedere inwoner van de stad kan meedoen met het enorme aanbod aan activiteiten in de stad. Dat is alleen lang niet voor iedereen te betalen: uitjes kosten geld. Daarom is er de Stadspas. Met de Stadspas kun je met je gezin (als je een laag inkomen hebt) gratis of met korting naar activiteiten, musea, theater, Artis, zwemmen of andere sporten.

Stadspas met groene stip

De Stadspas is er in twee varianten. De pas met de groene stip is voor gezinnen met een laag inkomen. Met deze pas kun je elke maand twee aanbiedingen op de website uitkiezen waar je gebruik van wilt maken. Dat kan gaan om een uitje met korting, een gratis cursus en soms ook gratis spullen zoals kinderboeken.

Stadspas met blauwe ruit

De stadspas met het blauwe ruit is bedoeld voor AOW'ers. Daarmee kan ook worden genoten van diverse kortingen. Ideaal voor de opa's en oma's als ze een dagje uit met de kleinkinderen in willen plannen.

Aanbiedingen voor kinderen met Stadspas

Om overzicht te bieden in de mogelijkheden die de Stadspas voor kinderen biedt is er de online Kidsgids. Daarin vind je talloze leuke dingen met korting of gratis. Maak er gebruik van als je het nodig hebt!

Woon je in Amstelveen? Dan kom je mogelijk in aanmerking voor de Amstelveenpas.

Dol op leuke uitjes met je gezin?
Vraag onze gratis mails met UitTips in de regio aan!

GRATIS UitTips!