Lessen Theater, Musical, Muziek en Peuterdans bij De Toverknol Amsterdam

Kerkstraat 174, 1017 GT Amsterdam

Bij kindertheater De Toverknol in Amsterdam vind je de leukste kindertheater voorstellingen en kinderfeestjes - maar wist je dat je er ook superleuke lessen en theaterkampen kunt volgen?

Lessen bij De Toverknol in Amsterdam

Buiten de voorstellingen kunnen je kids er allerlei lessen volgen:

Theaterkampen in de vakanties

Ook organiseren ze bij De Toverknol in de schoolvakanties de Toverknol Theaterkampen. Dat kunnen losse Theaterdagen zijn, of hele Theater Werkweken.

Toverknol theaterdagen: Je kan één of meerdere dagen deelnemen. Elke dag heeft een ander thema en we organiseren leuke, theatrale activiteiten in maar ook buiten het theater. Je ontdekt spelenderwijs de magische wereld van theater en beleeft de leukste avonturen! Voor kinderen van 5 t/m 9 jaar.

Toverknol theater werkweek: In een week maak je met andere deelnemende kinderen zelf een voorstelling! Je verzint het verhaal, maakt het decor, kostuums en leert een rol uit de voorstelling. De voorstelling speel je aan het einde van de week voor familie, vriendjes of vriendinnetjes. Je mag zelf vijf personen uitnodigen als publiek. Natuurlijk ontdekken we ook buiten spelenderwijs de magische wereld van het theater! Voor kinderen van 6 t/m 9 jaar.

Dol op leuke uitjes met je gezin?
Vraag onze gratis mails met UitTips in de regio aan!

GRATIS UitTips!