Bed and Breakfast De Weiden: Boerenkamers


Een weekendje weg, genieten van de rust, stilte, ruimte en dieren! Jullie zijn van harte welkom op de melkveeboerderij van Monique en Bennie. Zij laten met plezier de kinderen de boerderij "beleven". Mee met Bennie op de traktor, samen met Monique en een van de honden de koeien uit de wei halen, het voeren van de alpaca's, kippen, pony's, konijnen, varkens en geiten. Alles is mogelijk!! Zij staan garant voor een onvergetelijk avontuur op de boerderij.

Uiteraard zijn jullie 's morgens verzekerd van een heerlijk, uitgebreid ontbijt in de ontvangstruimte. Monique en Bennie maken hun eigen kaas, boter en yoghurt en natuurlijk krijgen jullie een kakelvers eitje, gelegd door een van de kippen.
In het seizoen kunnen jullie genieten van heerlijk vers fruit bij het ontbijt waar Monique ook de heerlijkste soorten jam van maakt.

De boerenkamers zijn boven de ontvangstruimte gerealiseerd;  2 eenvoudige maar gezellige kamers (Ot en Sien) met in totaal 5 comfortabele bedden met verstelbare matrassen. Er zijn 2 toiletten aanwezig, en een douche die men deelt. Honden zijn, in overleg, van harte welkom. Men dient wel rekening te houden met een trap die naar de kamers gaat. De accommodatie is helaas (nog niet) geschikt voor minder valide mensen.

De locatie is prima geschikt als uitvalsbasis voor een langere fietstocht met overnachting, of voor een langere tocht te paard/pony. Een paarden box inclusief hooi (krachtvoer in overleg) staat tot jullie beschikking.


Gratis WIFI.