Kinderfeestje SHOOT-OUT bij Landal Stroombroek

Landweerswal 2, 7047CE Braamt

SHOOT-OUT bij Landal Stroombroek

Basis kinderfeest

Ieder feestje begint met een basisarrangement. Je kunt dan in en rondom het park spelen en gebruik maken van de gratis faciliteiten (indoor speeltuin (tot 10 jaar), de klimtoestellen rondom het park en natuurlijk in- en rondom recreatiegebied Stroombroek). Verder krijg je bij dit basisarrangement onbeperkt ranja en patat met een snacktrio. 

Uitbreiding Archery Attack*

Bij Landal Stroombroek kun je samen met je vrienden en vriendinnen tijdens jouw kinderfeestje tikkertje spelen met pijl en boog! Hoe cool is dat! Iedereen krijgt een boog en pijlen (met een zachte bol in plaats van een punt) en dan gaat de strijd beginnen! Dit spel wordt in teams gespeeld; schiet de doelen uit het target van het andere team, of.. 'tag' tegenstanders. Wie wint de battle? Deze activiteit is geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar.

Uitbreiding Blowpipe Shooting* 

Bij Landal Stroombroek.. 

Reserveren

Het reserveren van een kinderfeestje kan via: fe.stroombroek@landal.com, vermeld in jouw mailtje jouw telefoonnummer, activiteit en datum voorkeur. De medewerkers van het Fun&Entertainment team nemen contact met je op!

 

* Voor deze activiteit moet een verklaring eigen risico worden ingevuld.