Heb jij een gezin met kinderen tot een jaar of twaalf en woon je in Westfriesland? Dan ben je vast en zeker vaak op zoek naar leuke dingen om te gaan doen met je gezin. Er is van alles waar je naartoe kunt in en om Hoorn, Enkhuizen en Medemblik - alleen moet je dat allemaal maar net weten.

De leukste uitjes, kinderfeestjes, clubs en activiteiten

Gelukkig is er Go-Kids! Bij Go-Kids zetten we de leukste uitjes, kinderfeestjes, clubs en activiteiten voor kinderen op een rij. Dat doen we in regio's, zodat alles wat je ziet een beetje in de buurt is.

Noord-Holland Noord

In mei 2017 startte Marije Koelman met Go-Kids Noord-Holland Noord: een regio die zich uitstrekte over heel Noord-Holland boven onze regio Zaanland, dus van Alkmaar tot Hoorn tot Texel en alles er tussenin. 

Zaanland en Amsterdam

Zelf ben ik al begin 2016 met Go-Kids begonnen. Op 1 april 2016 ging Go-Kids Zaanland live, waarmee ik de alle leuke gezinsuitjes in de regio Zaanstreek-Waterland in beeld wilde brengen. Dat was logisch vanuit mijn toenmalige woonplaats Purmerend. Dat beviel enorm goed en in het voorjaar van 2017 kon ik die regio uitbreiden tot aan het strand van Wijk aan Zee tot Castricum. De strook boven Haarlem en Amsterdam, zeg ik altijd.

Vlak daarna ben ik begonnen met het in kaart brengen van de vele activiteiten voor gezinnen in Amsterdam. Gewoon, omdat ik vond dat Go-Kids in Amsterdam niet mocht ontbreken en er zo snel mogelijk moest komen. Dat is gelukt: op 14 juli 2017 lanceerden we (Nadine, Stéphanie en ik) Go-Kids Amsterdam. Vlak daarna verhuisde ik overigens naar Monnickendam - nog steeds in Zaanstreek-Waterland dus.

Westfriesland, regio Alkmaar en Noordkop

Toen werd het januari 2018, en Marije gaf aan dat ze het Go-Kids stokje voor Noord-Holland Noord wilde overdragen. Mijn Go-Kids bloed stroomde inmiddels zo hard dat ik aangaf daar graag mee aan de slag te gaan. Wel met een 'maar': ik wilde de grote regio opsplitsen in drie kleinere. Ik vind de regionale visie van Go-Kids erg belangrijk: als ouder moet je er heel veel leuke dingen kunnen vinden in je eigen omgeving. Zo kwamen we tot drie nieuwe regio's die in de plaats kwamen voor Noord-Holland Noord:

Hoe kan ik Westfriesland bijhouden?

Ik woon dus in Monnickendam - wat heb ik met Westfriesland? Ach, het gebied is vanuit Monnickendam nou ook weer niet ver weg ofzo, ik ben in nó time in Hoorn. Verder is mijn moeder opgegroeid in Enkhuizen, de familie van mijn oma komt helemaal uit Westfriesland. Grappig toch?

Maar eerlijk is eerlijk: zelf woon ik niet in Westfriesland. Het is daardoor best lastig om met name de agenda voor Go-Kids Westfriesland goed bij te houden. Bovendien beheer ik inmiddels 5 Go-Kids regio's en heb ik ook nog een (kleine) baan en een gezin. De tijd die ik per regio kan besteden aan het uitbouwen van Go-Kids is dus beperkt, te beperkt om het helemaal goed te doen. Ik ben dan ook hard op zoek naar iemand die wel in of bij Hoorn, Enkhuizen of Medemblik woont - die samen met mij deze regio wil gaan runnen.

Ik hoor graag van je!

Dus... heb jij zin om ook lid te worden van de Go-Kids familie, om eens te praten over de mogelijkheden om samen te werken? Of heb je een kindvriendelijke plek die je graag goed in beeld wilt brengen bij Go-Kids? Of mis je plekken en activiteiten en wil je die aan me doorgeven? Ik hoor graag van je! Mail me op anneke@go-kids.nl of bel me op 06-26066222!

Kindvriendelijke groetjes,

Anneke Ranzato

Log In