Welkom bij Go-Kids Breda, wat leuk dat je ons bezoekt.  Bij ons vind je het meest complete overzicht van kindvriendelijke activiteiten, kinderuitjes en kinderfeestjes in de regio Breda.

Je hoeft niet langer zelf internet af te struinen naar leuke activiteiten voor kinderen in de regio, wij hebben alle leuke gezinsactiviteiten al voor je verzameld.  Bij ons kan je snel iets leuks vinden om te doen met de kinderen op een regenachtige woensdagmiddag, of als je met je gezin uit eten wilt. Met kinderen uit eten is leuk als er aan iedereen aan tafel gedacht wordt, Go-Kids snapt dat en heeft daarom vele goede kinderrestaurants uit de regio Breda op haar site.

Wil je er vandaag op uit met je gezin, lekker een dagje weg met je gezin, bijvoorbeeld een eindje fietsen met de kinderen en stoppen om te spelen bij een leuke speeltuin of speelbos? Of zoek je het stoerste kinderfeestje van de regio? Go-Kids heeft alle actuele er op uit tips met kinderen op de website in een handige erop uit agenda, ook de gratis activiteiten voor kinderen ontbreken niet. 

Wil je naar de film of naar het theater met de kinderen? Ook op het gebied van kunst, cultuur en sport is er zoveel te doen voor gezinnen met kinderen in Breda en omgeving! 

Saskia woont met haar gezin in de regio Breda en is constant op zoek naar nieuwe leuke kindvriendelijke activiteiten voor iedereen die in Breda, Oosterhout, Etten-Leur en omgeving er op uit wil met de kinderen. Zij zorgt er voor dat de agenda steeds actueel is, zodat je gelijk een goed overzicht hebt van alle kinderactiviteiten en gezinsactiviteiten die er op dit moment in Breda en omstreken zijn.

We hopen dat Go-Kids je helpt bij het vinden van dat kindvriendelijke uitje en of activiteit waar je naar op zoek was. Verrassend, ontzorgend, en leuk!

Vind je dat jouw (eenmalige) kinder- of gezinsactiviteit niet mag missen op deze site, laat het ons dan snel weten via saskia@go-kids.nl  of  breda@go-kids.nl


Met vriendelijke Go-Kids groet,

Saskia Hardeman

Volg Go-Kids Breda ook op Instagram en Facebook

Log In