Burgemeester Kruijffbad Steenderen

Prins Bernhardlaan 9, 7221 BA Steenderen

Heerlijk warm zwemmen!

Het Burgemeester Kruijffbad in Steenderen veroverde al vaak de titel 'Beste Zwembad Gelderland' bij de landelijke Zwembad van het Jaar-verkiezing. Zij werden zelfs al eens tweede van Nederland! Dat is niet voor niks! Het overzichtelijke gezinsbad, met extra warm water, is jaarlijks een grote trekker voor vele gezinnen in de verre omtrek van Steenderen.

Meer dan 'warmste zwembad Bronckhorst'

Behalve het warme zwemwater is er veel meer dat het zwembad zo populair maakt. Veel jonge gezinnen komen speciaal voor het peuterbadje. Het is een kleurrijk, ondiep bad met leuke speelmogelijkheden. Het grote voordeel voor ouders is dat ze vanuit hun luie stoel rondom het badje een heel goed overzicht hebben op hun kroost, indien gewenst kun je onder een grote parasol gaan liggen. Aankleedkussens, een box en zwemvleugels staan voor het grijpen.


Behalve het peuterbad is er nog een ondiep bad met glijbaan en waterfontein, dat uitloopt in een diep bad met startblokken. Bij het diepe bad zit een prachtige stenen tribune waar ouders een mooi overzicht hebben over het zwembad. De ruime ligweiden en vele speelruimtes en –toestellen, springkussen, tafeltennis, voet- en volleybalveldjes bieden talrijke mogelijkheden om heerlijk te spelen.