Kleefslagsestraat 3, 7031HP Doetinchem

De start voor een leven lang gezond bewegen

Dan zit je bij Monkey Moves in deze regio goed! Zij bieden multisport dreumesgym, peutergym, kleutergym en multisport lessen voor basisschoolkinderen welke zijn ontwikkeld door bewegingswetenschappers, docenten, psychologen en ouders. Deze lessen bieden jouw kind precies wat hij/zij nodig heeft.

Je kunt bij Monkey Moves Doetinchem terecht voor gym- en sportlessen in diverse leeftijdscategorieën. Kinderen sparen voor stickers als er weer nieuwe technieken geleerd zijn. Deze gym- en sportlessen gaan verder dan alleen bewegen. Je kind krijgt er ook sociale lessen mee. Zoals luisteren en omgaan met andere kindjes.  

Dreumesgym voor kinderen van 1,5 tot 3 jaar

Ons programma voor de allerkleinsten in onze bewegingsjungle draait helemaal om spel, kleuren, de allereerste bewegingen en ballen. De lessen zijn speels.

Klik hier voor de Dreumesgym agenda

Peutergym voor kinderen van 3 en 4 jaar

In het programma voor de peuters richten we ons naast de motorische vaardigheden ook op de belangrijke sociale vaardigheden die ze nodig hebben als ze straks naar school gaan. Wat dacht je van wachten op je beurt? Moeilijk!

Klik hier voor de peutergym agenda

Kleutergym voor kinderen van 5 en 6 jaar

We gaan hier meer letten op waar kinderen goed in zijn. We stimuleren ze om dit verder te verkennen. In de programma’s gaan we gedurende het jaar van sport naar sport. Elke sport bieden we aan op het juiste ontwikkelingsniveau.

Klik hier voor de Kleutergym agenda

Multisport voor basisschool kinderen van 6 tot en met 9 jaar

Het is tijd om écht te gaan sporten, maar dan wel op de speelse en weinig competitieve manier van Monkey Moves. In deze fase van het Monkey Moves programma draait het helemaal om de 11 sporten en de voorbereiding opeen keuze voor een team- en individuele sport in het verenigingsleven.

Klik hier voor het multisport programma

  • Leeftijd 0 - 4
  • Leeftijd 5 - 8
  • Leeftijd 9 - 12
  • Indoor
  • Outdoor