Go-Kids korting bij Guesthouse hotel in Kaatsheuvel

Go-Kids Achterhoek

van:29 mei 2019
tot:30 december 2019


10% of 15% korting bij GuestHouse Hotel in Kaatsheuvel

Go-Kids korting bij GuestHouse Hotel in Kaatsheuvel

Ben jij toe aan een paar dagen weg met het hele gezin? Speciaal voor jullie als Go Kids volgers hebben we niet één maar twee mooie deals met het GuestHouse Hotel afgesproken! Een super hotel op 5 min lopen van de Efteling!

10% KORTING OP VERBLIJF
Heb jij al tickets voor de Efteling? Boek dan een kamer met 10% korting.

TWEEDAAGS EFTELING ARRANGEMENT
Wil jij een arrangement mét twee dagen entree Efteling? Boek dan het Go Kids tweedaags Efteling Package. Je krijgt niet alleen 15% korting op de standaard tarieven, het arrangement is ook inclusief ontbijt en een tweedaags Efteling tickets (voor opeenvolgende dagen).

Voor meer informatie, bekijk de actiepagina

Naar de deal!

Go-Kids korting bij hotel De Kroon in Kaatsheuvel

Go-Kids Achterhoek

van:30 mei 2019
tot:30 januari 2020


10 of 15 % korting bij Hotel de Kroon in Kaatsheuvel (nabij de Efteling)

Go-Kids korting bij Hotel de Kroon in Kaatsheuvel

Ben jij toe aan een paar dagen weg met het hele gezin? Speciaal voor jullie als Go-Kids volgers hebben we niet één maar twee mooie deals met Hotel de Kroon afgesproken! Een super hotel op 5 minuten lopen van de Efteling!

10% KORTING OP VERBLIJF
Heb jij al tickets voor de Efteling? Boek dan een kamer met 10% korting. 

TWEEDAAGS EFTELING ARRANGEMENT
Wil jij een arrangement mét twee dagen entree Efteling? Boek dan het Go-Kids tweedaags Efteling Package. Je krijgt niet alleen 15% korting op de standaard tarieven, het arrangement is ook inclusief ontbijt en een tweedaags Efteling ticket (voor opeenvolgende dagen).

Voor meer informatie, bekijk de actiepagina

Naar de deal!

Speuren door Aalten

Nationaal Onderduikmuseum, Aalten

van:1 augustus 2019
tot:31 augustus 2019


Voor slechts 1 euro: Speuren door de Aaltense Gängeskes

Cato en Kees gaan, aan de hand van opa Jan, op speurtocht door de smalle Gängeskes van het dorp. Gängeskes  zijn nauwe straatjes, zoals vroeger, waar je precies met twee kruiwagens naast elkaar kon lopen. Denk goed na, beantwoord de vragen en ontdek, net als Cato en Kees, veel van de geschiedenis van Aalten. Heb jij ook zin om die speurtocht te gaan doen. De gehele maand augustus is de speurtocht verkrijgbaar voor slechts 1 euro!!  De route duurt ruim een uur, is geschikt voor kinderen van ongeveer 7 tot 12 jaar en moet onder begeleiding worden gelopen.

Meer informatie: www.vvvaalten.nl, Tel. 0543 473052.

 

Naar de deal!

Go-Kids Tickets!

Koop hier vooraf je kaartjes of entree tickets en ontvang een leuke extra of een mooie korting op jouw uitje in de Achterhoek.

Go-Kids Deals!

Bekijk hier handige kortingsdeals. Zo kun je erop uit met een leuke korting. Je kunt deze deals eenvoudig downloaden of via je smartphone op locatie laten zien!