Zomerkamp: Kids Longboard Camp

Gildeweg 7 Gildeweg 7, 7047AR Braamt

Kids Longboard summercamp

Het Kids Longboard Camp is geschikt voor zowel beginnende als gevorderde boarders. Als beginner leer je hier de basis van het skaten, steppen, vaart en bochten maken. Natuurlijk leren we je ook hoe je veilig moet remmen en vallen. Wanneer iedereen de basis onder de knie heeft gaan we aan de slag met carve bochten en trucs.

Ben jij een ervaren longboarder en heb jij de basis al onder de knie? Dan leren we je nieuwe dingen zoals powerslides, cross-steps of andere gave truuks op je board!

Het Kids Longboard Camp vind plaats op het Base Camp van Markant Outdoorcentrum in Braamt. Het grote terrein van Markant Outdoorcentrum is de ideale locatie voor vele kamp activiteiten en spannende (avond) spelen. 

Jij verblijft samen met deelnemers van andere Summer Camps van jou leeftijd in de groepsaccommodatie. De groepsaccommodatie is van alle gemakken voorzien en bevat een keukentje, sanitaire voorzieningen en een eigen kampvuurplek. Het is een erg bijzonder gebouw! Hij is rond en ecologisch gebouwd met grasdaken, een open haard in het midden en veel hout. De slaapkamers hebben ieder drie stapelbedden en grenzen aan de centrale ruimte.  

Het restaurant op het terrein wordt door deelnemers van alle kampen gebruikt voor ontbijt, lunch (of het maken van lunchpakketten) en avondeten. Ook wordt het restaurant vaak gebruikt voor speciale activiteiten zoals de bonte avond / feestavond, onze movie night en is het de plek waar je elke dag deelnemers van de andere kampen zal ontmoeten.