Zomerkampen!

Een beetje spannend is het wel, je kind ergens naar toe brengen en er zelf niet bij blijven. Maar wat vinden zij het leuk, en wat leren ze er veel van! Wij verzamelden een aantal leuke kampen voor kids in de buurt en een enkele wat verder weg. Kampen mét en zonder overnachting. Welk zomerkamp past het beste bij jouw zoon of dochter?

 
Is jouw kind gék op voetbal? Doet hij of zij het liefst niets anders? Hoe geweldig is het dan om mee te doen met een Valencia Voetbalkamp?! Daar krijgen ze training van échte Valencia-voetbaltrainers, heel professioneel dus. De groepen worden ingedeeld op niveau, zodat alle deelnemende jongens en meiden zoveel mogelijk leren. Elke deelnemer krijgt een Valencia-tenue én maakt kans op een reis naar Valencia. Schrijf je in vóór 20 mei, dan krijg je een leuke early bird korting - dus check snel of er nog plek is voor jouw voetbalkind!
Valencia Voetbalkamp
 
Dit is het kamp voor jonge avonturiers die houden van actie, avontuur en niet te vergeten ook erg veel plezier! Ben jij avontuurlijk aangelegd en lijkt het je gaaf om in bomen te klimmen en keihard van een tokkelbaan af te gaan? Dan is het Adventure for Kids Camp echt iets voor jou!
Highlights van dit kamp: klimbos Achterhoek, vlotten bouwen, survivallen, subtropisch zwembad, boogschieten en kanoën. Super tof!
Adventure for kids camp
 
Het zomerkamp van Theaterfabriek Gekkoo is dit jaar extra bijzonder want Gekkoo bestaat 10 jaar.  De deelnemers proeven aan de verschillende disciplines binnen de wereld van theater. Er zijn workshops theater, dans, film én schrijven van professionele docenten. Het zomerkamp wordt afgesloten met een presentatie voor publiek! 
Je zult er nog járen met veel plezier aan terug denken!
Gekkoo Theater zomerkamp
 

Het Kids Longboard Camp is geschikt voor zowel beginnende als gevorderde boarders. Als beginner leer je hier de basis van het skaten, steppen, vaart en bochten maken. Natuurlijk leer je ook hoe je veilig moet remmen en vallen. Wanneer iedereen de basis onder de knie heeft ga je aan de slag met carve bochten en trucs.

Ben jij een ervaren longboarder en heb jij de basis al onder de knie? Dan leer je nieuwe dingen zoals powerslides, cross-steps of andere gave truuks op je board!

Longboard Camp
 
 
 

Kinderen zijn de grootste onderzoekers op aarde. Alles is nieuw, interessant en kan niet, bestaat niet. Dat zullen ze toch eerst zelf wel even uitvogelen. Tijdens een Mad Science zomerkamp kunnen kids leuke opdrachten doen, onderzoeken zij materialen en spelen ouderwets offline en samen! Dit zorgt al snel voor een leuke sfeer in de groep en staat aan de basis van een fijne zorgeloze week voor je kind. Kies voor het Steengoed kamp: vier kei-gave dagen waarbij bouwen en ontwerpen met Lego en ander materiaal voorop staat. Een kamp dat bijzonder goed in de smaak valt bij alle kinderen!

Mad Science Zomerkamp
 
 
 
 
Bij de Ruiterkampen van Manege Voorst staan dressuurles, springles, crossles, buitenrijden, longeren, een menrit en voltige allemaal op het programma. Ook ga je op pad voor andere leuke activiteiten. Het overnachten gebeurt in de gezellige kantine van Manege Voorst en iedere deelnemer krijgt een eigen verzorg-paard toegewezen. 
Ruiterkampen
 
Ben jij avontuurlijk aangelegd en helemaal weg van (wilde) dieren? Dan ben jij helemaal op je plek in dit kamp! De hele week lang ga jij leuke activiteiten doen waarbij dieren centraal staan! Als Animal Camper zet jij je in voor de natuur en kom je op voor wilde dieren. Naast dat jij tijdens de zomer van alles over dieren leert steun jij met dit kamp ook het Apenheul Natuurfonds. Ga je mee op avontuur in de natuur?
 
Animal camp