Stem op het leukste uitje van Gelderland en maak kans op een familieticket! 

De ANWB heeft de genomineerden voor het ‘Leukste uitje van Gelderland’ 2021 bekend gemaakt. Go-Kids zat in de vakjury en heeft geholpen deze lijst samen te stellen. Nu is het aan jullie om op jouw leukste uitje te stemmen! 

Ben je benieuwd wie wij genomineerd hebben? Kijk dan snel op www.anwb.nl/verkiezing en stem op jouw favoriete uitje.  Wij zijn ook heel benieuwd. Stiekem hebben wij al wel een top 3...wat is die van jou?

Criteria waar wij als juryleden de uitjes op beoordeeld hebben, zijn:  prijs/kwaliteit, sfeer, aanbod, toegankelijkheid voor hele gezin, klantvriendelijkheid, faciliteiten en relevantie in de provincie. De vakjury bestaat uit trendwatchers en vertegenwoordigers van Pretwerk.nl,  Breda University of applied sciences, Pleisureworld, ZKA Leisure consultants, ANWB Eropuit en natuurlijk Go-Kids.

We waren blij verrast om door de ANWB gevraagd te worden in de vakjury plaats te nemen. We vonden het een hele eer, maar wat was het moeilijk! Er zijn zoveel leuke uitjes, maar we hebben uiteindelijk, in iedere provincie, een mooie lijst samengesteld waarbij we ook gekeken hebben naar het unieke aanbod van de provincie. Nu is de keuze aan jullie! 

Maak kans op een dagje uit voor 5 personen

Stem op jouw favoriete uitje en wie weet win jij een dagje uit met het hele gezin. Onder alle deelnemers verloot de ANWB namelijk 5x een dagje uit voor 5 personen. En je mag zelf kiezen welk uitje in Nederland!

Komt het leukste uitje van Nederland ook uit Overijssel?

Voor de landelijke verkiezing van het ‘Leukste uitje van Nederland’ nomineert de ANWB 39 uitjes. Dit zijn uitjes met een bezoekersaantal boven de 450.000. Burgers' Zoo, Ouwehands Dierenpark Rhenen, Sport- en Belevingscentrum de Scheg, Het Nationale Park De Hoge Veluwe, Nederlands Openluchtmuseum, Apenheul en Julianatoren zijn genomineerd namens Gelderland.