Het aftellen kan gaan beginnen. Veel kinderen ervaren al wat lichte spanning, want Sinterklaas komt bijna naar Nederland!

De meeste kinderen hebben wel door dat ook Sinterklaas zich aan allerlei coronamaatregelen moet houden en dat de normale intocht helaas niet door kan gaan. Gelukkig kunnen we wel vanaf 9 november weer met de kids gaan genieten van de spannende avonturen van Sinterklaas en de Pieten in het Sinterklaas journaal op NPO Zapp. En wie weet wat er regionaal nog meer allemaal online gebeurt!

Handige Sinterklaas kadootjes en versierings tips voor tijdens Pakjesavond

Om de drukte in de winkels te voorkomen worden alle hulpsinterklazen aangeraden om zoveel mogelijk de kadootjes online te kopen. We helpen je daarbij met ideeën voor leuke sinterklaaskadootjes en versieringen om het extra gezellig te maken tijdens Pakjesavond! Klik op de link om ze te bekijken:

Tips voor kadootjes en versieringen

Sinterklaas vieren tijdens coronatijd met digitale intocht, aftelkalenders en knutselschoentje

Hoewel de Sinterklaas voor heel veel kinderen erg leuk is, is het voor sommige kinderen ook best spannend en vinden ze het wachten ook best lastig. Go-Kids heeft hier iets op gevonden met een aftel-en schoenzetkalender.  En we hebben dit jaar ook een speciale knutsel schoentje gemaakt. Als dan Pakjesavond met de hele familie vieren dan niet meer lukt, kunnen ze in ieder geval wel een eigen gemaakt schoentje bij opa & oma zetten. Klik op de link om ze te bekijken:

GRATIS aftel- en schoenzetkalenders

We wensen je ondanks alles heel veel plezier in deze Sinterklaas periode!