Najaarsstoomdagen. Leuk Herfstvakantie uitje!

Museumbuurtspoorweg organiseer op de  3e zondag van oktober de Najaarsstoomdag. En niet alleen op zondag, want we beginnen al op zaterdag! Daarmee hebben we dit jaar niet 1, maar zelfs 2 Najaarsstoomdagen! Niet zo uitgebreid als normaal, maar toch met veel leuke activiteiten. Zo kunnen kinderen bouwen met LEGO, hebben ze een uitverkoop van spoor gerelateerde boeken en nostalgisch speelgoed, introduceren ze onze gloednieuwe Vriendenpas, kan er een speurtocht met Jack de stationskat gedaan worden, kun je je verkleden als machinist of conducteur en hebben ze voor de eerste 100 kinderen een leuke verrassing!

Veel stoom in actie
Ondanks de nog geldende maatregelen inzake Covid-19 doen ze er alles aan om niet alleen een mooi, maar vooral een veilig programma voor iedereen te organiseren. Dat houdt in dat ze dit jaar alleen het eigen materieel inzetten. Dat is echter meer dan genoeg om een dag bomvol stoom in actie te kunnen realiseren, waarbij we uiteraard volgens een uitgebreide dienstregeling gaan rijden. Daarnaast hebben ze toch wat extra activiteiten. Helaas geen modelbanen in Boekelo, maar kinderen kunnen hun hart ophalen in de museumloods in Boekelo, waar diverse LEGO-tafels klaarstaan. Het volledige programma met activiteiten volgt zo snel mogelijk via onze website en social media kanalen!

Openingstijden
Ze zijn op onze Najaarsstoomdag eerder én langer dan normaal geopend. Van 09:00 uur en 18:00 uur. Let op; vooraf reserveren blijft verplicht. Treinkaartjes zijn te koop via www.museumbuurtspoorweg.nl/rijdagen