Deze zomervakantie staat een tentoonstelling van Green Team Twente op de agenda van De Museumfabriek.

Green Team Twente is het studententeam uit Enschede dat zich elk jaar inzet om de efficiëntste waterstofauto van de wereld te ontwikkelen. Hiermee willen ze meer bewustzijn creëren voor waterstof en duurzame energie. 

In de tentoonstelling zijn verschillende waterstofauto’s te zien van Green Team Twente, samen met enkele belangrijke losse onderdelen die ervoor zorgen dat de auto’s optimaal kunnen presteren tijdens de jaarlijkse Shell Eco Marathon.

In deze tentoonstelling kom je meer te weten over de verschillende auto's die Green Team Twente de afgelopen 10 jaar heeft ontwikkeld. 

Voorproefje

Kan je niet wachten om de auto's in het echt te zien? Onderaan deze pagina vind je een virtuele tour door de tentoonstelling van Green Team Twente! Klik op de pijlen om je door de tentoonstelling te bewegen en klik op het informatielogo om meer te lezen over deze bijzondere auto’s.

360 graden tour

(let op! de tour komt het beste tot zijn recht op tablet, lap- of desktop. Heeft u een VR-bril in huis? Het bekijken van de tour met de VR-bril geeft een nog grotere beleving! )

Deze tentoonstelling is onderdeel van de Uitvindfabriek in de Museumfabriek. Lees hier meer over het totale programma.