De Lichtfabriek XL | avondopenstelling

Op vrijdagavond 22 oktober kan je het museum in de avond bezoeken. Er zijn de hele avond allerlei activiteiten. Je kan lampions maken, sterren kijken, insecten zoeken, maar er zijn ook verschillende shows!

Zo komt De Lichtbende deze avond met hun theatershow Fly me to the Moon, een hedendaags sprookje over liefde, verdriet en strijd in een bijzondere vertelvorm. Schitterend vormgegeven met prachtige beelden, ingenieuze schaduwtheatertechniek en live accordeonmuziek. Twee aandoenlijke vliegen ontmoeten elkaar in het licht van een schemerlamp. Dan blijkt daar nóg een hele wereld te bestaan met fabelachtige wezens waar zij geen weet van hebben. Ze raken met hen verstrikt in de meest bizarre situaties waarbij alle zicht op de werkelijkheid verdwijnt.

Professor Fred laat je doormiddel van licht zien welk leven er schuilt in de vijver en De Noorzee. En Madscience heeft ook weer een te gekke wetenschappelijke show, dit keer natuurlijk over licht!

Programma

19.00 - 21.30

Sterrenkijken op het plein

19.00 - 21.30

Sterrenwacht (geef je hier op)

18.30 - 19.15

Madscience show

18.30 - 21.30

Demonstraties Professor Fred

19.30 - 20.00

Theatershow fly me to the moon (vol=vol, kom op tijd)

20.30 - 21.00

Theatershow fly me to the moon (vol=vol, kom op tijd)

 

Lees meer

De Lichtfabriek XL avondopenstelling maakt onderdeel uit van het programma De Lichtfabriek die je gedurende de hele herfstvakantie kunt bezoeken. 

Lees er hier alles over