Metersgrote insecten uit verschillende continenten hebben zich deze zomer verzameld bij Natura Docet Wonderryck in Denekamp. Ze leven daar in de groots opgezette tuin in harmonie bij elkaar.

Big Insects- het zomervakantie uitje

Deze zomer is er een unieke kans om samen met de insecten Miro en Kreek toe te treden tot de wereld van de insecten en oog in oog te staan met deze gevarieerde beestjes. Kom naar Big Insects, los de puzzel op en keer terug naar de grote mensen wereld!

Big Insects in Denekamp

Ontmoet allerlei metersgrote bewegende insecten in de tuin van Natura Docet in Denekamp. Deze tuin is een ontdek speeltuin. Er zijn diverse speeltoestellen zoals een kabelbaan, klim en klauter toestellen en een waterspeeltuin. Maar in de tuin is ook heel veel over de natuur te ontdekken. En hier passen de insecten fantastisch tussen. Leer allerlei weetjes over deze belangrijke beesten.

Insecten kleuren

Je creatieve energie kwijt? Bepaal zelf welke kleur jouw kever moet krijgen, geen kleur kan gek genoeg zijn. Wil je liever een libelle kleuren? Dat kan natuurlijk ook in allerlei kleurtjes.

Insecten activiteiten plein

Even de energie kwijt? Laat zien over welke insecten eigenschappen jij beschikt. Spring als een sprinkhaan, fladder als een lieveheersbeestje of til als een mier.

Wil je toch graag weer naar huis, ga dan op zoek naar de tegenspreuk  en stap met deze spreuk weer in de grote mensen wereld.

Museum met kinderen

Je kunt tijdens dit uitje niet alleen de Big Insect bewonderen in de tuin van Natura Docet in Denekamp, maar je mag ook het museum in. In dit natuur museum zie je bijzondere dieren en fossielen, leer je van alles over het dierenrijk en kun je zelf aan de slag tijdens een practicum.

Voor meer informatie en prijzen kijk je op de website van Big Insects. 

Tickets

Koop je tickets online.