De autospeurtocht is weer terug van weg geweest! Met je kinderen in de auto speuren is een super leuk uitje. 
 
De autospeurtochten zijn voor jong en oud en je kan zelf bepalen wanneer de speurtocht wilt gaan rijden. Je kan op verschillende punten starten op met de route en je komt vanzelf weer uit bij je startpunt. Bekijk hier de autospeurtochten in Gelderland en hier de autospeurtochten in Overijssel!
 
Zit je allemaal in de auto, dan kan de speurtocht beginnen! Je komt langs verschillende bezienswaardigheden en je ontdekt samen op een ontspannen en leerzame manier de omgeving. Je kan onderweg van alles beleven en ontdekken met de kinderen.
Je gaat onderweg vragen beantwoorden en met zoekfoto's aan de slag. Als je alle antwoorden hebt, kan de geheime code ontcijferen en maak je kans op de inhoud van de schatkist. Elk goede antwoord levert namelijk 4 cent op voor de schatkist! 
 
De code moet je doorgeven via een link die je in de mail ontvang na aanschaf van een autospeurtocht. Je kan op de site vinden hoeveel er al in de schatkist zit. Op de 1e dag van de maand wordt de winnaar bekend gemaakt. 
 
Het online bestellen van de speurtocht kost € 7,95 per auto.

Bestel hier je autospeurtocht!

 

Autospeurtocht en picknick

Het is natuurlijk helemaal leuk als je de autospeurtocht combineert met een picknick. Dus neem lekkere hapjes en drinken mee en maak een stop onderweg voor een picknick. Of bezoek een van de horeca afhaalpunten zoals een ijssalon of kiosk. 
 
Veel plezier met de autospeurtocht!
 
Het is niet mogelijk om de autospeurtocht door te geven aan anderen, omdat de codes veranderen. De genoemde prijs van een autospeurtocht geldt per auto.