In 't Gooi is van alles te beleven voor gezinnen met kinderen tot een jaar of twaalf. Go-Kids houdt zich al sinds 2013 bezig met het in kaart brengen van al die leuke gezinsuitjes, kinderfeestjes, kindvriendelijke restaurants, evenementen, clubs en nog veel meer. Dat startte in Zwolle en heeft zich in de loop der jaren verspreid over Nederland.

Team Go-Kids 't Gooi: Anneke en Nadine

In 2018 werd er weer een nieuwe Go-Kids regio gelanceerd: Go-Kids 't Gooi. Het vullen en beheren van de regio heeft daarna een tijdje stilgelegen, maar vanaf begin mei 2019 hebben Anneke Ranzato en Nadine Kokkelkoren 't Gooi onder hun Go-Kids vleugels genomen.

Nadine & Anneke van Go-Kids 't Gooi

Anneke Ranzato

Anneke (links op de foto) is moeder van twee jongens en heeft al een tijdje Go-Kids ervaring: sinds april 2016 runt ze Go-Kids Zaanland. Met Zaanland bedoelen wij het gebied 'van kust tot kust rondom de Zaanstreek'. In juni 2017 vond ze het tijd dat Go-Kids ook Amsterdam ging verkennen. Omdat ze dichtbij Amsterdam woont wilde Anneke dat graag oppakken, maar wel samen met iemand anders - Nadine werd al snel haar partner voor Go-Kids Amsterdam. Ook daarna heeft ze niet stilgezeten, want Anneke heeft ook Go-Kids Westfriesland nog onder haar beheer. Tot maart 2020 deed ze bovendien de regio's Alkmaar en Noordkop, maar die heeft ze inmiddels overgedragen.

Nadine Kokkelkoren

Voor Amsterdam ging Anneke dus samenwerken met Nadine (op de foto rechts), die in Amstelveen woont en een grote passie heeft voor kinderen en cultuur. Zelf is Nadine ook erg ondernemend - daardoor werkt ze heel fijn samen met Anneke.

Heel Noord-Holland gevuld met Go-Kids regio's

Toen de Go-Kids regio 't Gooi vrijkwam hebben de dames er niet lang over nagedacht: ze besloten al snel dat zij het beheer wilden overnemen. Daarmee is het laatste stukje van Noord-Holland afgedekt, wat een heel mooi geheel vormt. De samenwerking met Jasmijn van Go-Kids regio Haarlem is uitermate prettig - met elkaar zorgen ze voor een geweldige meerwaarde voor ouders in heel Noord-Holland.

Tips voor uitjes, activiteiten, feestjes of evenementen in 't Gooi?

Eerlijk is eerlijk: we wonen allebei niet in 't Gooi. Dat is een nadeeltje bij het beheren van de Go-Kids regio - maar daar kun jij ons natuurlijk bij helpen! Kom je leuke uitjes, activiteiten of evenementen tegen die écht op Go-Kids 't Gooi thuishoren... laat het ons weten via gooi@go-kids.nl en we zetten het op de site. 

Natuurlijk zijn we ook actief op social media - vooral op Facebook en Instagram - en sturen we voor elke vakantie een mail met KidsTips naar iedereen die daarvoor ingeschreven is. Allemaal helemaal gratis natuurlijk!

Inschrijven voor GRATIS UitTips!

Kindvriendelijk aanbod in Hilversum, Bussum, Weesp, Huizen, Naarden, Muiden of Laren?

Ben jij verantwoordelijk voor een kindvriendelijke organisatie in 't Gooi? Omdat je ondernemer bent met een kindvriendelijk restaurant, een speelplek of een sportieve activiteit voor kids... of omdat je een speeltuin runt met andere vrijwilligers... of omdat je leuke cursussen organiseert voor kinderen... of omdat je waanzinnige kinderfeestjes geeft... of omdat je de communicatie doet voor een theater of zwembad... nou ja, je snapt het wel. Als jij de doelgroep van gezinnen wilt bereiken, dan kan Go-Kids je daarbij helpen. Mail ons op gooi@go-kids.nl en we bespreken met plezier onze mogelijkheden.

We wensen je veel plezier met alle uitjes en agendapunten die je vindt op Go-Kids 't Gooi, geniet ervan met je gezin!

Kindvriendelijke groetjes,

Anneke & Nadine

Log In