Opgroeien, vakantie vieren en plezier maken in de Achterhoek: een mooier kado kan je kinderen niet geven!

Go-Kids Achterhoek vult haar altijd actuele uitjes-agenda iedere week met alle leuke uitjes en activiteiten die voor kids te beleven zijn in de Achterhoek. Zo worden alle vrije dagen een heus dagje uit! Of je nou op zoek bent naar gratis activiteiten (zoals leuke speelplekken in de natuur) of toch liever naar een (indoor)speeltuin, kindvriendelijk restaurant of zwembad, je vindt het bij ons!

Maar Go-Kids Achterhoek heeft meer te bieden: een overzicht met ALLE tofste kinderfeestjes in de regio, dat is pas handig! Ben je op zoek naar een sportclub, zwemles of opvoedondersteuning, ook dat is op Go-Kids Achterhoek snel gevonden. WELKOM!


Blog!

Boswandeling met een verrassend einde *gratis uitje*

Boswandeling met een verrassend einde *gratis uitje*

Boswandeling met een verrassend eindeWandelen in de Montferlandse bossen… Onze kinderen stonden niet echt direct te springen toen we het voorstelden, maar hoe geweldig vonden ze het einde van onze wandeltocht! Na iets meer dan een uur wandelen door het bos -deels nog bedekt met sneeuw- en een broodje eten op een bankje in de zon, eindigden we namelijk bij uitspanning het Peeske. In de achtertuin van dit gezellige restaurant bevindt zich al zo lang ik me kan herinneren een soort van buizendoolhof dat vroeger al voor veel vertier zorgde. De speelplek in het bos is echter volledig vernieuwd en aangevuld...

Lees verder