Opgroeien, vakantie vieren en plezier maken in de Achterhoek: een mooier kado kan je kinderen niet geven!

Go-Kids Achterhoek vult haar altijd actuele uitjes-agenda iedere week met alle leuke uitjes en activiteiten die voor kids te beleven zijn in de Achterhoek. Zo worden alle vrije dagen een heus dagje uit! Of je nou op zoek bent naar gratis activiteiten (zoals leuke speelplekken in de natuur) of toch liever naar een (indoor)speeltuin, kindvriendelijk restaurant of zwembad, je vindt het bij ons!

Maar Go-Kids Achterhoek heeft meer te bieden: een overzicht met ALLE tofste kinderfeestjes in de regio, dat is pas handig! Ben je op zoek naar een sportclub, zwemles of opvoedondersteuning, ook dat is op Go-Kids Achterhoek snel gevonden. WELKOM!


Blog!

Vrolijk Pasen, aan tafel!

Vrolijk Pasen, aan tafel!

Vrolijk Pasen, we gaan aan tafel! Wat hebben wij geluk met deze heerlijke temperaturen! Heerlijk weer om naar buiten te gaan. Wie weet kunnen we met Pasen heerlijk in de tuin brunchen of ontbijten. Onze Go-Kids collega, Saskia, heeft een aantal leuke tips om de tafel kidsproof te maken in deze blog op een rijtje gezet.  De winkels liggen vol met leuke ideeën voor recepten om samen met kinderen te maken, maar het is ook leuk om eens wat extra aandacht aan een leuke paastafel te besteden. Als de tafel er gezellig uit ziet, dan wil toch iedereen daar extra lang van...

Lees verder
Me-time momentje voor moeders!

Yep, ook wij moeten adverteren