Opgroeien, vakantie vieren en plezier maken in de Achterhoek: een mooier kado kan je kinderen niet geven!

Go-Kids Achterhoek vult haar altijd actuele uitjes-agenda iedere week met alle leuke uitjes en activiteiten die voor kids te beleven zijn in de Achterhoek. Zo worden alle vrije dagen een heus dagje uit! Of je nou op zoek bent naar gratis activiteiten (zoals leuke speelplekken in de natuur) of toch liever naar een (indoor)speeltuin, kindvriendelijk restaurant of zwembad, je vindt het bij ons!

Maar Go-Kids Achterhoek heeft meer te bieden: een overzicht met ALLE tofste kinderfeestjes in de regio, dat is pas handig! Ben je op zoek naar een sportclub, zwemles of opvoedondersteuning, ook dat is op Go-Kids Achterhoek snel gevonden. WELKOM!


Blog!

Gratis Go-Kids Bingo

Gratis Go-Kids Bingo

Gratis Go-Kids achterbank bingo voor kinderenGaan jullie met de auto op vakantie deze zomer? En wil je dat de kinderen zich niet gaan vervelen en gaan klieren? Klik op de afbeelding hier onder de download dan deze super leuke Go-Kids auto bingo! Tip, je kunt de kids, als ze een rij vol hebben, wat lekkers geven of een liedje laten "aanvragen". Bij ons werkt dat altijd super goed!Veel reis en spel plezier!Download de bingo!

Lees verder
guesthouse hotel