Opgroeien, vakantie vieren en plezier maken in de Achterhoek: een mooier kado kan je kinderen niet geven!

Go-Kids Achterhoek vult haar altijd actuele uitjes-agenda iedere week met alle leuke uitjes en activiteiten die voor kids te beleven zijn in de Achterhoek. Zo worden alle vrije dagen een heus dagje uit! Of je nou op zoek bent naar gratis activiteiten (zoals leuke speelplekken in de natuur) of toch liever naar een (indoor)speeltuin, kindvriendelijk restaurant of zwembad, je vindt het bij ons!

Maar Go-Kids Achterhoek heeft meer te bieden: een overzicht met ALLE tofste kinderfeestjes in de regio, dat is pas handig! Ben je op zoek naar een sportclub, zwemles of opvoedondersteuning, ook dat is op Go-Kids Achterhoek snel gevonden. WELKOM!


Blog!

Weet je eigenlijk wel wat dyslexie met mij doet?

Weet je eigenlijk wel wat dyslexie met mij doet?

Weet jij eigenlijk wel wat dyslexie met mij doet?Hoe ga ik als ouder om met de gevolgen?Mijn dochter zat in de 2e klas van het voortgezet onderwijs. Altijd was zij bezig met school en ze werkte keihard om te zorgen dat zij kon voldoen aan de overgangsnormen. Ondanks dat zij de laatste tijd wat meer zelfvertrouwen had gekregen, was dit vertrouwen kwetsbaar. Het gevoel van falen en niet kunnen voldoen aan de eisen kon zomaar getriggerd worden, bijvoorbeeld door een docent, die niet begreep dat het leesniveau niets zegt over je intelligentie. Of door de hoeveelheid stof, die pas na...

Lees verder