Opgroeien, vakantie vieren en plezier maken in de Achterhoek: een mooier kado kan je kinderen niet geven!

Go-Kids Achterhoek vult haar altijd actuele uitjes-agenda iedere week met alle leuke uitjes en activiteiten die voor kids te beleven zijn in de Achterhoek. Zo worden alle vrije dagen een heus dagje uit! Of je nou op zoek bent naar gratis activiteiten (zoals leuke speelplekken in de natuur) of toch liever naar een (indoor)speeltuin, kindvriendelijk restaurant of zwembad, je vindt het bij ons!

Maar Go-Kids Achterhoek heeft meer te bieden: een overzicht met ALLE tofste kinderfeestjes in de regio, dat is pas handig! Ben je op zoek naar een sportclub, zwemles of opvoedondersteuning, ook dat is op Go-Kids Achterhoek snel gevonden. WELKOM!


Blog!

De Needse Berg - Neede

De Needse Berg - Neede

De Needse Berg en uitkijktoren Naar aanleiding van een tip van één van onze volgers vertrokken wij op een zondagochtend richting Neede, daar ligt de Needse berg. Dit is een stuwwal van 35 meter hoog uit de laatste ijstijd. Ver voor die tijd leefden er grote dieren in dit gebied, zoals de oeros, beren en woudolifanten. Bij de VVV in Neede zijn twee speurtochten te koop waarbij Woudy de weg wijst door het mooie bosgebied. Ook zonder de speurtocht-boekjes is de route te lopen, echter kun je dan niet meedoen aan de opdrachten. Middels paaltjes met een afbeelding van Woudy zijn de...

Lees verder
65 jaar De Graafschap

Yep, ook wij moeten adverteren