De uitjes buiten zijn weer (deels) geopend. Voorlopig mogen de binnenruimten nog niet open, maar ondanks dat er wel veel mogelijk. We hebben de uitjes die buiten mogelijk zijn voor je op een rijtje gezet.

Flierefluiter Raalte

De buiten speeltuin van de Flierefluiter is vanaf 19 mei weer geopend. Ze hebben de bloemetjes buiten gezet en er zijn een aantal nieuwe attracties zoals een giga airtrampoline bijgekomen. Horeca met (overdekt) terras is geopend. De binnenspeeltuin is nog gesloten. Er zijn veel jonge dieren geboren, dus kom ze gezellig bekijken en of knuffelen. 

taman indonesia

Dierenpark Taman Indonesia

De dieren in Taman Indonesia zitten er al klaar voor. Ze hebben ons gemist. Het dierenpark is vanaf 19 mei weer geopend. Met Pinksteren hebben ze leuke activiteiten (dans en wayang voorstelling) voor de kinderen. 

oldtimers Avonturenpark Hellendoorn

Avonturenpark Hellendoorn

Vanaf 22 mei opent Avonturenpark Hellendoorn haar deuren. Kun je ook niet wachten om de vernieuwde achtbaan  Balagos uit te proberen? Of ga liever rondrijden in de vernieuwde Oldtimers? Kortom: er is veel avontuur te beleven in Hellendoorn. 

Dinoland Zwolle

De dino's in Dinoland Zwolle kunnen niet wachten...... Vanaf 21 mei is park weer geopend. Gelukkig heeft Dinoland heel veel buitenactiviteiten, deze zijn allemaal open, net als het Paleolab. Houd er rekening mee, dat de binnenruimtes tijdelijk nog gesloten zijn.

slingeren in Netl Kraggenburg

Netl, de wildste tuin 

Wie wil er nou niet in de Wildste tuin spelen? Netl in Kraggenburg is geopend. Je kunt hier heerlijk ronddolen, het park verkennen, klimmen en klauteren, over varen met het pontje en terug via de wiebelbrug. Lekker op terras genieten van een hapje en drankje. Bij mooi weer lekker pootje baden of nog beter zwemmen en van de zandduinen afrollen.  En wat dacht je van de modder glijbaan? Bij Netl heb je een compleet dagje uit.

Klimbos Avontuurlijk Paasloo

Ga de uitdaging aan en begeef je samen met je kinderen in de boomtoppen van Avontuurlijk Paasloo. Het klimbos is geopend en je kunt hier heerlijk klimmen. 

lemeler esch outdoor

Outdoor activiteiten bij camping Lemeler Esch

Wist je dat camping de Lemeler Esch een ideaal startpunt is voor leuke outdoor activiteiten zoals wandelen en fietsen? De camping ligt aan de voet van de Lemeler berg. En na afloop kun je heerlijk wat drinken op het terras van het Boscafé. 

great escape zwolle

The great Escape Zwolle

Great Escape room van Zwolle is ook weer geopend voor gezinnen. En wist je dat er ook escape tochten in het centrum van Zwolle mogelijk zijn? Zo kun je de Underground en de Klokkenluider doen. Deze laatste is extra spannend omdat je op de hielen wordt gezeten door criminelen  (acteurs).

Outdoor escapes => 

Kasteel het Nijenhuis

De tuinen van Kasteel het Nijnenhuis zijn weer geopend. De beeldentuin rond het kasteel bestaat uit siertuinen afgewisseld met bossen. Hier worden ruim 100 beelden uit de collecties van Museum de Fundatie, Museum Beelden aan Zee en Provincie Overijssel tentoongesteld.

Reestdal Outdoor

Lekker survivallen met je kids? Dat kan bij Reestdal Outdoor in Balkbrug. Ontdek het Motorikpark en de grote survialbaan.

openlucht zwembaden

Openlucht zwembaden

De meeste openlucht zwembaden en recreatieplassen zijn geopend.

Meer zwembaden & plassen =>

kinderboerderijen

Kinderboerderijen

De meeste kinderboerderijen zijn al geopend en er zijn de afgelopen maanden veel jonge dieren geboren.

Kinderboerderijen regio Zwolle =>

Ben je op zoek naar een leuk uitje op de boerderij? We hebben de leuke boerderij uitjes in Nederland voor je uitgezocht.

Boerderij uitjes NL =>

speeltuinen en schommelroute Zwolle

Speeltuinen en schommelroute Zwolle 

Heerlijk in een mooie speeltuin spelen. In Zwolle zijn genoeg mooie speeltuinen. Ga eens naar voor jullie een nieuwe speeltuin en ontdek iets nieuws.

Speeltuinen Zwolle =>

Ontdek ook de 10 schommels in de binnnenstad van Zwolle. De schommels zijn voor jong en oud en ervaar het vrije gevoel van schommelen. 

Schommelroute Zwolle =>

waterrecreatie regio Zwolle

Waterrecreatie in de regio

Zijn de kids dol op water en vind je een (sportief) uitje in de natuur of stad leuk? Er is genoeg waterrecreatie aanbod in de regio. Zo kun je bootje varen en suppen in de Zwolse grachten. En wat dacht je van een kanotocht in Giethoorn of de Wieden. Er is zoveel moois.

Waterrecreatie =>

kastelen in Nederland

Kastelen in Nederland

Nederland heeft veel kastelen en buitenplaatsen. Veel zijn omringd door prachtige parken. Hoewel de kastelen van binnen nog gesloten zijn, zijn de buitenruimten vaak wel geopend. We hebben de kindvriendelijke kastelen van Nederland voor je op een rijtje gezet. En op Tweede Pinksterdag is het de Dag van het Kasteel en zijn er veel activiteiten.

Kastelen in NL =>

Go Challange Heino

Meer info volgt nog....

Groot Sallands Maisdoolhof

Het mais is ingezaaid en zoals het nu lijkt zal begin juli het maisdoolhof in Lemelerveld geopend worden.

 

Log In