Go-Kids, voor de leukste uitjes, kinderactiviteiten, kinderfeestjes en opgroei adresjes in jouw regio

Welkom op onze site en wat fijn dat je kennis wilt maken met Go-Kids. Op go-kids.nl vind je per regio het meest complete overzicht van kindvriendelijke activiteiten en uitjes. Hier vind je heel veel eropuit-tips, activiteiten voor kinderen, shops, kindvriendelijke horeca en overnachting adressen, maar ook speciale (ontzorgende) modules zoals kinderfeestjes en sport en creatieve clubs. Go-Kids werkt regionaal omdat we zo ook de minder bekende en minder grote kinderactiviteiten voor je kunnen vinden. Wij komen nu nog steeds nieuwe dingen tegen, en dat na bijna 10 jaar! Go-Kids is actief in 26 regio's door heel Nederland: regio Zwolle, Twente & Achterhoek, Flevo, Drenthe, Friesland, regio Haarlem , regio Breda, Zaanland, regio Eindhoven, Veluwe, Stedendriehoek, Zeeland, regio Nijmegen, Limburg, Arnhem Betuwe Vallei, Noordkop, Westfriesland, regio Alkmaar, Amsterdam, regio Den Bosch, Gooi & Vechtstreek, Rotterdam, Leiden & Den Haag en Groningen.

Met Go-Kids promoten we regionale organisaties, ondernemers & initiatieven richting (groot)ouders met kinderen in de leeftijd van 0 tot 12 jaar. Zo laten we zien welke adresjes helemaal kidsproof en/of parentproof zijn. En als (groot)ouder word je geïnformeerd ( via website, social media, blog en nieuwsbrieven) over het leuke kinderaanbod in jouw regio: alle kindvriendelijke uitjes en activiteiten op een rijtje! Daarnaast bieden we ook modules aan die je helpen om je kind op een leuke manier sport en cultuur te ervaren door middel van het clubs en workshops aanbod.

Go-Kids oprichters en team regio Zwolle

Go-Kids is een idee van Riëtte Mulder, Sandra Onbelet en Titia Bijker uit Zwolle. Het idee is ontstaan omdat wij als moeders behoefte hebben aan een goed overzicht van wat er te vinden is op het gebied van kindvriendelijke plekjes en activiteiten in de regio. Een plek waar je snel iets kunt vinden voor een regenachtige woensdagmiddag. Of als je met je gezin uit eten wilt. Of gewoon een eindje fietsen en lekker stoppen bij een speeltuin. En ook op het gebied van Kunst & Cultuur is er zoveel te doen voor kids! We hebben ook een uitgebreid aanbod kinderfeestjes. Zoek je een leuke outfit of kado voor je kind, dan kijk je bij de categorie winkelen. En heb je een zorgvraag, dan kijk je bij Opgroeien. 

Regio's

Samen hebben we jarenlange ervaring in (inter)nationale Communicatie & Marketing, Retail en Overheid. Door deze achtergrond hebben we veel kennis opgedaan om het idee van Go-Kids goed neer te zetten. Go-Kids is eind 2012 gestart in de regio Zwolle, maar Go-Kids wil graag heel Nederland in kaart brengen. Inmiddels zijn we al actief in 26 regio's. Wil je meer achtergrond informatie over een regio, bekijk dan de desbetreffende regio in het menu hiernaast.

We hopen dat Go-Kids je helpt bij het vinden van dat kindvriendelijke uitje en of activiteit waar je naar op zoek was. Verrassend, ontzorgend, en leuk!

Mocht je vragen en/of suggesties hebben, dan zijn die van harte welkom. Neem gerust contact met ons op.

Met (kind)vriendelijke groetjes,

Riëtte en Titia

Log In