Raarhoeksweg 49, 8102 SZ Raalte

Indoor en outdoor speelparadijs met kinderboerderij in Raalte

Waterpret bij de Flierefluiter

De Flierefluiter heeft nu veel meer waterpret dan voorheen!
Er staan nu waterstormbanen, verschillende sproeiers op het terrein, een zwembad en een heuse waterglijbaan. Bovendien zijn er allerlei schaduwplekken voro als het echt warm is.

Kortom, er is -zelfs met de warme zomerse temperaturen- nog van alles te doen!

Indoor Speelparadijs

Kinderen kunnen hun wildste ideeën werkelijkheid laten worden op de blokkenzolder. Lekker glijden op de familieglijbaan of zelfs op de vrije val glijbaan. Hoe snel kun jij door het obstakelparcours komen? Zorg dat je niet in het water valt bij de krokodillen en steek over met een touwbrug. Zorg dat je in evenwicht blijft met je vriendjes en vriendinnetjes op de vierpersoons wipwap en kijk wie het hoogste kan springen op de trampolines.

Kinderboerderij

Op onze kinderboerderij zijn veel verschillende dieren. Op de boerderij lopen o.a. schapen, geiten, koeien, kippen en eenden. Er is ook een knuffelruimte met konijnen en cavia's. Ook zijn er twee pony's en een ezel. Op de pony's kan ook worden gereden. Als je goed kunt rijden, mag je de pony ook voor een karretje spannen om daar een ritje mee te maken over het terrein.

Speeltuin

De speeltuin is een heus speelparadijs voor kinderen. Er zijn overdekte speelruimtes met springkussens, trampolines, apenkooi, glijbanen, kruipdoolhof en ander speelplezier. Ook buiten kunnen de kinderen naar hartenlust spelen. Zo kunnen ze klimmen en klauteren in het avonturendorp, schommelen, trampoline springen, met de kabelbaan, voetballen, spelen met skelters en crossfietsen.

Overnachten bij de boer

Op zoek naar een minicamping in Overijssel? Bezoek dan de Flierefluiter in Raalte. De Flierefluiter heeft een kleine camping waar rust, vriendelijkheid en betaalbaarheid voorop staan. Campinggasten kunnen gratis gebruik maken van alle faciliteiten. 

 

  • Leeftijd 0 - 4
  • Leeftijd 5 - 8
  • Leeftijd 9 - 12
  • Eigen eten toegestaan
  • Horeca aanwezig
  • Indoor
  • Outdoor