Luttenbergerweg 22, 7447 PB Hellendoorn

Avonturenpark Hellendoorn: het ideale gezinsuitje!

Avonturenpark Hellendoorn is het meest avontuurlijke en ideale gezinsuitje! De sfeer is gemoedelijk, afstanden tussen attracties zijn klein en wachtrijen voor de attracties zijn kort. En met meer dan 30 attracties en diverse shows is er ook nog eens superveel te beleven! 

Meer dan 30 attracties

In Avonturenpark Hellendoorn beleef je avonturen die je nergens anders in Nederland kunt beleven! Wat te denken van de spetterende waterpretattracties de Sungai Kalimantan of de Wild Waterval. Of maak een rit door de donkere riolen van de Rioolrat en zet de wereld op zijn kop in de achtbaan Balagos. In de kelder van het landhuis Discovery Club heerst complete chaos. Voorwerpen zijn tot leven gekomen, die alleen met behulp van de lasergun uitgeschakeld kunnen worden. En de allerkleinste avonturiers? Die beleven de grootste avonturen in hun eigen 'parkje in het park': Dreumesland, alleen toegankelijk voor kinderen tot 1,20 meter.

Avonturenpark Hellendoorn heeft dit jaar twee attracties vernieuwd, namelijk: Balagos (voorheen Tornado) en de Oldtimers

Stuntshow 'Sky Pirates Stuntshow'

Vanaf medio juli is de spectaculaire High Dive Stuntshow terug van weggeweest! Met nieuwe indrukwekkende stunts in het openlucht theater laten ze verbazen. Duik in de wereld van stoere piraten, ongelooflijke hoogtes en gevaarlijke stunts. ‘Sky Pirates Stuntshow’ is een spannende show voor de hele familie, gepresenteerd door een internationaal team van atleten. Durf jij het aan?!

Familieshow Kareltje en Jasmijn

Het Gouden Theater Paleis, het domein van Kareltje & Jasmijn. Neem een kijkje bij dit hilarische duo vol avontuur.
Kareltje is een vrolijke kok die gek is op slagroomtaarten. Samen met de stoere en sterke Jasmijn, eigenaresse van Hotel 999, beleeft hij de meest komische avonturen.
De Kareltje en Jasmijn show is te zien in de weekenden en vakanties. 

Baba en Bella

In ”De Berenboom” op Avonturenpark Hellendoorn wonen de vrolijke parkmascottes Baba en Bella. Iedere dag beleven zij met de allerkleinste avonturiers de leukste avonturen.  

Zijn Baba en Bella even niet thuis? Geen nood! Er zijn ook dan leuke activiteiten te beleven rondom het huis, zoals hinkelen en de paddenstoelendans. De pratende brievenbus helpt de jonge bezoekertjes hun post bij Baba en Bella te bezorgen en ze reageren altijd persoonlijk op iedere brief of tekening! 

Aquaventura slidepark

En dan is er de sensatie: Aquaventura slidepark, een outdoor slidepark van 5000 m2 met 8 spectaculaire waterglijbanen, 3 kidsslides en een waterspeelpark*. Wedstrijdje tegen elkaar op de Rainbow Racer, samen op een band door het donker in de Dark Devil of je in het diepe storten op de Wacky Wave (halfpipe).

Het slidepark is niet bij de entreeprijs inbegrepen, tickets zijn verkrijgbaar in Avonturenpark Hellendoorn voor € 3,50 per persoon.

Go-Kids reporters verslaan:

Go-Kids reporters Luna en Isabella bezoeken een Zinderende Zomeravond:

Go-Kids reporters Nikki en Marlinde bezoeken Heksendoorn, de Halloween versie van Avonturenpark Hellendoorn. Wil je ook weten of ze het (te) spannend vonden? Kijk gauw!

  • Leeftijd 0 - 4
  • Leeftijd 5 - 8
  • Leeftijd 9 - 12
  • Eigen eten toegestaan
  • Horeca aanwezig
  • Outdoor