Welkom bij Go-Kids Zwolle 

Go-Kids is een online platform, waar je als bezoeker van de site alle kindvriendelijke uitjes, activiteiten, kinderfeestjes en opgroei adresjes in de betreffende regio kunt vinden.

We hebben een hele handige site en hierop kan je heel veel vinden voor kids. Er is een uitgebreide uit agenda, ben je wellicht op zoek naar kindvriendelijke restaurants, je vindt hier de leukste eropuit tips,  de leukste winkels of ben je op zoek naar een te gek en origineel kinderfeestje voor jouw kind? Je vind het allemaal op Go-Kids Zwolle!
Daarnaast vind je hier ook leuke en interessante deals & blogs,

Go-Kids Zwolle nieuwsbrief & special

We versturen voor iedere vakantie een nieuwsbrief Deze staat bomvol met de leukste tips voor in de vakantie en een paar keer per jaar ontvang je een special met bijvoorbeeld  de leukste kinderfeestjes, back to school tips, overnachtingen in Nederland.
Daarnaast versturen we een aantal landelijke specials over bijvoorbeeld de leukste Dierenparken of Theaters.

Schrijf je hier in

Voor actuele tips, uitagenda en leuke winacties volg je ons via social media

Via Facebook en Instagram ontvang je vaak leuke berichten over leuke uitjes, activiteiten voor kids en het hele gezin, kinderfeestjes, clubs en nog veel meer!  Wil je niks missen en word je graag geïnspireerd dan volg je ons op social media.

                                        

Log In