Netl, de wildste tuin

Welkom bij Netl, de wildste tuin met mooiste stranden en een prachtig terras!

Ren over de touwbrug naar het eiland, klim en klauter over speeltuig door de natuur, verstop je in de bamboe jungle en sla je slag op de Pitch & Putt golfbaan. 

Het nieuwe familiepark Netl de Wildste Tuin heeft een grote speeltuin, stranden, strandpaviljoen, wilde tuinen, sport- en spelfaciliteiten zoals pitch&putt golf, beachvolleybal en nog veel meer.

Trek vooral niet je mooiste kleren aan, want wilde kinderen worden hier natuurlijk vies en nat!
Op het strand zijn buitendouches en kleedhokjes aanwezig. Ook is er een restaurant met lounche terras aanwezig om heerlijk te lunchen of wat te drinken.

Let wel dat kinderen onder 12 jaar begeleid moeten worden door een volwassene.

Vriendenpas

Bestel nu je vriendenpas: voor het hele seizoen onbeperkt toegang voor slechts €25,- ! Je kunt ook van een van de leuke andere deals hieronder gebruik maken. 

Camping

NETL de Wildste Tuin opent op donderdag 24 maart maar liefst twee campings op haar park. Camping het Heliveld biedt plaats aan camperaars en kampeerders met caravan en tent. In de buurt van de Zwolse Vaart komt Natuurkampeerterrein de MIG, met plekken zonder stroom voor Camperaars en tent kampeerders die van een ultieme natuurbeleving houden.

Kamperen
Kampeerders kunnen wandelen, zwemmen, pitch & putt golfen, beachvolleyballen, trainen op het obstacle parcours, hun eigen minituintje onderhouden en aan de slag in de algemene kruidentuin.
Het nieuwe sanitair gebouw op de camping heeft een minder validen/ babyruimte en er is een recreatieruimte. Kampeerders mogen op veel plekken een kampvuurtje maken en daarop hun potje koken. Men kan natuurlijk ook in het strandpaviljoen terecht, het relaxte ontmoetingscentrum aan de waterkant.
Kamperen kan al vanaf 7,50 per nacht. En het is voordelig uitproberen dit eerste seizoen vanwege de actiekortingen: 7 nachten kamperen voor de prijs van 5 nachten en 4 nachten kamperen voor de prijs van 3 nachten, in voor- en hoogseizoen, tijdens Pasen, Pinksteren en Hemelvaart. Ook kun je een van de twee POD trekkershut (2 pers.) of de pionierswoning(6 pers.) huren.Je kunt nu al een kampeerplekje reserveren.

Dagrecreatiepark
Kampeerders hebben automatisch vrij toegang in het dagrecreatiepark van Netl de Wildste Tuin, waarvoor vanaf 1 april weer een entree geldt van 7,50 euro p.p. Dagrecreanten met een biebpas krijgen 2,50 korting, met een vriendenpas of eet- en drink voucher is een dagje uit nog voordeliger. De nieuwe website www.netl.nl is live en men kan daar vanaf nu een heerlijk plekje reserveren.

 

  • Leeftijd 2 - 4
  • Leeftijd 5 - 8
  • Leeftijd 9 - 12
  • Eigen eten toegestaan
  • Horeca aanwezig
  • Outdoor