De 5 leukste uitjes met kinderen in regio Zwolle

Erop uit tijdens je vakantie in regio Zwolle, wij hebben 5 leuke dagjes uit en nog veel meer voor je verzameld!

Ben je op vakantie in deze mooie regio, of ben je juist aan het genieten van een staycation? Dan helpen wij je om de vakantie nog leuker te maken voor je gezin! Wij hebben een lijstje gemaakt met de must do kinderuitjes in regio Zwolle, echte dagjes uit die je kind of hele gezin nog meer van de vakantie laten genieten. 

De Flierefluiter in Raalte

De Flierefluiter in Raalte is een prachtige speelboerderij waar jong en oud zich kan vermaken met een groot indoor en outdoor speelgedeelte waaronder een doolhof, skelterbaan, trampolines, glijbanen, ponyrijden, dieren knuffelen, een zwembad voor verkoeling op warme dagen en prachtige volières met mooie vogels. Je kunt je er een hele dag op en top vermaken! 

Speelboerderij de Flierefluiter in Raalte

 

Dinoland in Zwolle

Waan je een dagje in Jurassic Parc! Dinoland in Zwolle is een supertof aangelegd themapark met zowel een indoor als een groot outdoor speelgedeelte waaronder lasergamen, hoogteparcours, schatzoeken en midgetgolfen. Bovendien is er een indoor speel gedeelte en een groot restaurant met terras op het park. 

Dinoland in Zwolle

Dierenpark Taman Indonesia in Kallenkoten

Van de pre-historie kun je zo doorreizen naar het tropische Indonesië! Dierenpark Taman Indonesia is een leuk, kleinschalig dierenpark helemaal in de stijl van Indonesië. Met heerlijke indonesische lekkernijen, speelgelegenheden en prachtige dieren. Waan je een dagje helemaal in de tropen!

Dierenpark Taman Indonesia in Kallenkoten

Avonturenpark Hellendoorn

Avonturenpark Hellendoorn is het meest avontuurlijke uitje in regio Zwolle! De sfeer is gemoedelijk, afstanden tussen attracties zijn klein en wachtrijen voor de attracties zijn kort. En met meer dan 30 attracties en een supertof waterpark (dus vergeet je zwembroek niet) is er ook nog eens superveel te beleven.

Attractiepark Avonturenpark Hellendoorn

Bakkerijmuseum Hattem

Het Bakkerij Museum in het pittoreske Hattem is een prachtig museum in een oud pand in het centrum van Hattem. Voor kinderen zijn er hele leuke activiteiten zoals een speurtocht en ze kunnen er ook zelf als bakker aan de slag. Een echte belevenis midden in een prachtige omgeving! Gecombineerd met prachtige bossen en een eeuwenoud centrum is dit een onvergetelijk dagje uit. 

Bakkerijmuseum in Hattem

 

Nog meer tips voor de leukste uitjes met kinderen in regio Zwolle:

Je kunt natuurlijk nog veel meer beleven in deze mooie regio. Wat dacht je van:

De leukste uitjes op het water

Indoor spelen in de regio

De leukste IJssalons in de regio

De leukste kindvriendelijke terrassen in en rondom Zwolle

De leukste natuurspeelplekken, blote voetenpaden en belevingspaden in regio Zwolle

Zwemmen en waterpret in de regio Zwolle

 

 

Log In