Is het een regenachtig dag dan is een dagje binnen spelen bij een indoor speelparadijs ideaal. Veel kids vinden het prachtig, en er is volop keus. Ook voor ouders wordt een binnen speeltuin steeds gezelliger en vaak is er wel wifi zodat ouders evt. nog wat kunnen werken in de vakanties. De meeste speelparadijzen bieden extra activiteiten in de vakanties aan en zijn meestal alle dagen in de vakantie geopend. 

In de regio Zwolle is er heel veel keuze in de binnen speeltuinen. 

Flierefluiter in Raalte

Heerlijk binnen en buiten spelen bij De Flierefluiter in Raalte.  Je kunt je helemaal uitleven in een van de allernieuwste augmented reality trampolines. Spring zo hard je kan om de highscore te halen!  En wist je dat kids nog heerlijk kunnen spelen in de verwarmde indoorzandbak. Bij mooi weer is er buiten ook heel veel te beleven zoals eindeloos spelen in de grote speeltuin of even plonsen in het zwembad. Er is een skelterbaan en je alle kunstjes op de trampolines oefenen en ook de dierenliefhebbers kunnen heerlijk knuffelen met de dieren. 

Vanaf 1 juli hebben ze speciaal waterpret met waterluchtkussens, buitenzwembad en een waterglijbaantje. 

De Flierefluiter is dit jaar door de ANWB uitgeroepen tot leukste uitje van Overijssel. Bekijk hier ook de avonturen van onze Go-Kidsreporters!

Monkey Town Zwolle

Beleef, samen met de kids, een heerlijk indoor dagje uit bij Monkey Town Zwolle. Kinderen kunnen bij Monkey Town in het indoor speelparadijs klimmen en klauteren, kruipen door tunnels, springen op de trampolines en glijden van de glijbanen. Daarnaast kun je ook volop spelen en ravotten in de ballenbakken. Er is een nieuwe opblaasbare glijbaan; jungle slide. Mascotte Oehlie komt dagelijks langs in de vakantie.

Giga Konijnenhol op de Beerze Bulten

Het Giga Konijnenhol en het zwembad op vakantiepark de Beerze Bulten zijn vernieuwd en uitgebreid. Naast de oude speelmogelijkheden die je al kent is er nog een speelsysteem bij gekomen! De kinderen kunnen komen klimmen en klauteren in wel 10 meter hoge netten en daar spelen met giga grote ballen! Om naar beneden te komen kunnen ze de de brug naar beneden nemen, maar de echte avonturiers kunnen naar beneden roetsjen in een tunnel van netten. Giga gaaf! 

Wil je echt een lang dagje uit, maak dan gebruik van de combideal: spelen, theater en zwemmen. Kids betalen € 9,50 en ouders maar € 7,50 voor een compleet dagje uit. (m.u.v. de zomervakantie)

Djambo Kidsplay in Zwolle

Heerlijk spelen met Timba, de mascotte bij Djambo Kidsplay in Zwolle. Voor ouders is het hier heerlijk toeven en men kan rustig doorwerken als dat moet. Tijdens de vakantie is Djambo alle dagen geopend. 

Heggies Speelschuur in Emst

Kom jij ook gezellig spelen bij Heggies Speelschuur in Emst (Epe)?

Bij Heggies kun je lekker binnenspelen in de ballenbak, mega lego,  de elastieken toren of met de sleetjesbaan. Mocht het goed weer zijn kun je ook buiten spelen op de trampolines, voetballen of even lekker scheuren met de skelters.

Ouders kunnen gezellig zitten bij Heggies en een boekje lezen of op de WIFI. Je kunt ook een hapje eten, tosti’s, broodjes, snacks maar ook een Heggie familieburger, een reuzehamburger voor het hele gezin, die moet je een keer gegeten hebben.

Ballorig  Wijhe

Op regenachtige dagen kun je bij Ballorig in Wijhe elke dag heerlijk binnen spelen. En er zijn heel veel leuke dingen te doen. Je kunt er springen op de mega trampoline en klimmen op de klimwand (vanaf 8 jaar). Door de ruime en overzichtelijke opzet is het leuk, maar vooral ook veilig. Er is uitgebreide catering aanwezig waardoor het voor ouders ook aangemaam is.

Mad Monkey Jungle in Gramsbergen

Mad Monkey Jungle is een overdekt kinderspeelparadijs en ligt op het Vakantiepark 't Hooge Holt.

Kom je ook lekker klimmen en klauteren in de Mad Monkey Jungle? Je wordt dan even een echte Mad Monkey! Natuurlijk ben je geen echte gekke aap, maar in de overdekte speelwereld kun je lekker gek doen bij het spelen, klimmen, klauteren en apenkooien. Leef je uit in je eigen jungle!

Terwijl de Mad Monkeys aan het klimmen en klauteren zijn in de Mad Monkey Jungle kunnen de ouders en/of verzorgers genieten van een heerlijk kopje koffie, lunchen op de Plaza van 't Hooge Holt. 

Naast de Mad Monkey Jungle is er ook een Glow in the Dark Bowling Grot met maar liefst 2 bowlingbanen! .

De Mad Monkey Jungle is er voor iedereen, dus voor parkgasten en dagrecreatiegasten en is dagelijks geopend van 09:30 uur tot 20:30 uur.

Indoor Speelparadijs in Wildlands

Wildlands is ietsje naar het noorden maar een heerlijk dagje dieren kijken en ontdekken met de kids! En ze hebben ook een groot indoor speelparadijs dus mocht het weer onverhoopt minder zijn, is het daar prima vertoeven. Dus zeker aan te bevelen voor iedereen met een jaarkaart.

Avontura in Dronten

Ook iets verder weg, maar Indoor speelparadijs Avontura in Dronten biedt puur speelplezier voor alle kinderen en staat garant voor een gezellig uitje voor het hele gezin. Okke en Pi hebben doordeweeks op dinsdag, woensdag en donderdag een dansclub, spelletjesclub en een knutselclub.

De Drentse Koe in Ruinerwold

De Drentse Koe is een speel- en ijsboerderij. Naast de boerderij hebben ze een grote speeltuin met boerenthema. "Heerlijk spelen met een boerengevoel". Bij slecht weer kunnen de kids ook heerlijk binnen spelen in de grote (verwarmde) speelschuur.

In de speelschuur  vindt je een unieke speelmanege, een bouwzolder, een klim- en glijtoren, interactieve spellen, discodansmat, springkussen en een glow in the dark benedenverdieping met o.a. Oud-Hollandse spelen en pannavoetbal. Zowel de speelschuur als de speelmanege zijn verwarmd en zijn daardoor ook bij koud weer beschikbaar!

Wolventuin in Stegeren

De Wolventuin op camping de Kleine Wolf in Stegeren ( bij Ommen) is een heus speelwalhalla voor kinderen. Ze hebben deze indoor speeltuin in 3 zones ingedeeld, De allerkeinsten  hebben Teletubbieland, er is een interactieve gamezone en grote kids kunnen zich op de 10 meter hoge houten speel- en klimtoestellen uitleven. De speeltuin grenst aan het restaurant en hier is het goed toeven voor de ouders. Buiten het hoogseizoen kun je spelen in de Wolventuin leuk combineren met het zwembad op de camping.

 

Octo4Kids in Ommen

Octo4Kids in Ommen is een binnen speeltuin in het thema onderwaterwereld. Kinderen kunnen hier naar hartenlust klimmen, klauteren, glijden en spelen. Er is voor ieder wat wils. De (groot-)ouders of begeleiders kunnen heerlijk op het terras zitten en ondertussen een kop lekkere koffie of thee drinken.

Ballorig Hattem

In 't Heem in Hattem is Ballorig gevestigd. Bij Ballorig kan je veel meer doen dan alleen klimmen, glijden en springen! Ze organiseren ook regelmatig extra activiteiten.

 

Veel plezier!