Bij Go-Kids hebben wij de leukste herfst activiteiten op de Veluwe voor je op een rijtje gezet. Lees en ga er op uit, ontdek toffe activiteiten, speel spelletjes, geniet van de leuke tips en toffe herfst ideeën. Beleef samen met je kinderen de herfst met al haar kleuren. 


Binnenspeeltuinen op de Veluwe

Herfst op de Veluwe
Herfst = regen. Echt niet de hele dag, maar wil je zeker zijn van een droog uitje? Ga dan lekker binnen spelen. Bijvoorbeeld bij Heggies Speelschuur in Emst. Ook de perfecte locatie voor jouw kinderfeestje. Op de Veluwe zijn nog veel meer leuke binnenspeeltuinen. Wij zochten de allerleukste voor je op.
Ontdek de leukste binnenspeeltuinen! ➤


Veluwe herfst agenda

Herfst met kinderen op de Veluwe
Check regelmatig onze agenda. Hier vermelden wij de allerleukste uitjes. Speciale acties bij bestemmingen, uitstapjes, bijzondere dagen, workshops en belevingen die je niet wilt missen.
Kijk in onze agenda! ➤


Herfst Knutselen

Herfst op de Veluwe
Michelle van @knutselen-met-michelle heeft voor Go-Kids een super leuke blog geschreven om de herfstschatten van je kinderen om te toveren tot ware kunstwerken. Op zoek naar eikels, kastanjes, blaadjes, dennenappels. En heerlijk knutselen van paddenstoelen, eekhoorns, spinnen, egels, slingers en meer.
Herfst knutsel ideeën! ➤


Mooie musea in Gelderland

Herfst op de Veluwe
De herfst is een ideale tijd om kinderen in een museum op een speelse wijze kennis maken met de geschiedenis van ons prachtige Gelderland. Bijvoorbeeld met de leuke escaperoute door Museum Elburg
Maar er zijn nog veel meer leuke en kindvriendelijke musea of gave stadsspeurtocht in Gelderland te vinden die kinderen echt niet saai vinden! 
Check hier! ➤


Heerlijke pannenkoeken eten

Herfst op de Veluwe
Heerlijk sfeervol dineren in de herfst doe je bij Pannenkoekenrestaurant Berg- en Dal in Hoog Soeren. Behalve pannenkoeken hebben ze trouwens nog veel meer lekkers op hun menu kaart staan. Dat wordt echt genieten. 
De Veluwe is echt de beste plek voor een pannenkoek. Er zijn nog veel meer lekkere pannenkoekrestaurants. Check onze favourieten maar.
De lekkerste van de Veluwe! ➤


Herfst wandeling op de Veluwe

Herfst met kinderen op de Veluwe
Wandelen met je kinderen op de Veluwe, heerlijk! In ieder seizoen is er wel iets moois te zien. Op de Veluwe tussen Harderwijk en Apeldoorn kun je prachtig wandelen. Go-Kids heeft de mooiste plekjes voor wandelingen met kinderen op de Veluwe voor je op een rijtje gezet. 
De tofste wandelplekken! ➤


Herfstspeurtocht

Herfst speurtocht
Bij Kasteel Cannenburch is er een speciale herfst speurtocht. Huur een gevulde pompoen in de Landwinkel en ga op zoek naar de antwoorden in het park. Er zijn vragen over het middeleeuwse kasteel, over bomen en dieren, maar ook moet je tellen of rekenen. Onderweg kan je het blotevoetenpad ontdekken (ja ook in de herfst is dat heerlijk!) of juist even uitrusten op een bankje en iets lekkers eten of drinken uit de pompoen. 
Dat wordt genieten! ➤


Wandelen in de herfst: gewoon doen!

Denk jij nou dat wandelen echt niets is voor jou kinderen, maar vind je het stiekem zelf wel heerlijk. Lees dan onze gastbog van Laura van Explauradise eens. Met haar tips zal het elke keer beter gaan en hopelijk zullen je kinderen op den duur zelf voorstellen om nog eens naar het bos te gaan voor een toffe wandeling!
Gastblog Laura Explauradise ➤


Natuur bingo

Natuur bingo
Wij gaan graag de natuur in, onze kinderen ook. Maar zij willen wel altijd graag wat te doen hebben. Go-Kids heeft een hele leuke natuur bingo. Geef ieder kind een bingokaart en een (eier)doos en laat ze op zoek gaan naar verschillende dingen uit de natuur. 
Meer weten? ➤


Paddenstoelen zoeken

Herfst op de Veluwe
Kun je nou eigenlijk paddenstoelen eten? En hoe herken je paddenstoelen. Ga eens mee op een paddenstoelen excursie. Op stap met een gids of ontdek zelf de mooiste paddenstoelen. In ons paddenstoelen blog vertellen wij jullie er alles over. En ontdek je de leukste (gratis) excursies en plekken.
Meer weten? ➤


Herfstvakantie op de Veluwe

Herfst op de Veluwe
Al toe aan vakantie. De koffers al bijna gepakt of moet je nog boeken? In de herfstvakantie zijn vakantie parken ideaal. Of het nu mooi weer is of het regent, op deze parken is het altijd fijn. En waarom zou je ver weg gaan als je dichtbij op de mooie Veluwe ook het echte vakantiegevoel kunt ervaren.
Vakantieparken op de Veluwe! ➤

De leukste activiteiten voor de herfstvakantie zijn wij ook al op een rijtje aan het zetten. Deze blog is dynamisch en wordt continue aangevuld en up to date gehouden. Dus kom zeker nog eens terug voor deze herfstvakantie tips! We zijn bijna klaar!

Fijne herfst, 

liefs Judith

Herfst op de Veluwe

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

*** 

 

Herfst 2023: de leukste uitjes met kinderen op de Veluwe

Ugchelen, Elspeet, 't Harde, Vierhouten, Vaassen, Nijkerk, Ermelo,

Elburg, Epe, Terschuur, Garderen, Uddel, Heerde, Hoenderloo, Apeldoorn,  Harderwijk, Nunspeet, Putten, Voorthuizen en Barneveld.