LIVE BLOG

Update: 7-10-2021 * Herfst op de Veluwe

Bij Go-Kids hebben wij de leukste herfst activiteiten op de Veluwe voor je op een rijtje gezet. Lees en ga er op uit, ontdek toffe activiteiten, speel spelletjes, geniet van de leuke tips en toffe herfst ideeën. Beleef samen met je kinderen de herfst met al haar kleuren. 

 

Binnenspeeltuinen op de Veluwe

Herfst = regen. Echt niet de hele dag, maar wil je zeker zijn van een droog uitje? Ga dan lekker binnen spelen. Bijvoorbeeld bij Heggies Speelschuur in Emst. Wij waren hier vorige maand en schreven hier nog een leuke blog over. 

Op de Veluwe zijn nog veel meer leuke binnenspeeltuinen. Wij zochten de allerleukste voor je op.

>> Ontdek de leukste binnenspeeltuinen!

Herfst op de Veluwe

 

Veluwe herfst agenda

Check regelmatig onze agenda. Hier vermelden wij de allerleukste uitjes. Speciale acties bij bestemmingen, uitstapjes, bijzondere dagen, workshops en belevingen die je niet wilt missen.

>> Kijk in onze agenda!

Herfst met kinderen op de Veluwe

 

Herfst Knutselen

Deze herfst heeft Michelle van @knutselen-met-michelle voor Go-Kids een super leuke blog geschreven om de herfstschatten van je kinderen om te toveren tot ware kunstwerken. Op zoek naar eikels, kastanjes, blaadjes, dennenappels. En heerlijk knutselen van paddenstoelen, eekhoorns, spinnen, egels, slingers en meer.

>> Herfst knutsel ideeën!

 

Herfst wandeling op de Veluwe

Wandelen met je kinderen op de Veluwe, heerlijk! In ieder seizoen is er wel iets moois te zien. Op de Veluwe tussen Harderwijk en Apeldoorn kun je prachtig wandelen. Go-Kids heeft de mooiste plekjes voor wandelingen met kinderen op de Veluwe voor je op een rijtje gezet. 

>> De tofste wandelplekken!

Herfst met kinderen op de Veluwe

 

Wandelen in de herfst: gewoon doen!

Denk jij nou dat wandelen echt niets is voor jou kinderen, maar vind je het stiekem zelf wel heerlijk. Lees dan onze gastbog van Laura van Explauradise eens. Met haar tips zal het elke keer beter gaan en hopelijk zullen je kinderen op den duur zelf voorstellen om nog eens naar het bos te gaan voor een toffe wandeling!

>> Gastblog Laura Explauradise

 

Natuur bingo

Wij gaan graag de natuur in, onze kinderen ook. Maar zij willen wel altijd graag wat te doen hebben. Go-Kids heeft een hele leuke natuur bingo. Geef ieder kind een bingokaart en een (eier)doos en laat ze op zoek gaan naar verschillende dingen uit de natuur. 

Natuur bingo

>> Meer weten?

 

Paddenstoelen zoeken

Kun je nou eigenlijk paddenstoelen eten? En hoe herken je paddenstoelen. Ga eens mee op een paddenstoelen excursie. Op stap met een gids of ontdek zelf de mooiste paddenstoelen. In ons paddenstoelen blog vertellen wij jullie er alles over. En ontdek je de leukste (gratis) excursies en plekken.

>> Meer weten?

Herfst op de Veluwe

 

Week van het landschap

Elk jaar, en altijd tijdens de herfstvakantie, viert Nederland de Week van het Landschap. Een evenement waarbij onze variëteit aan mooie landschappen in het zonnetje wordt gezet en waarin er van alles in de buitenlucht te doen is.

>> Meer weten?

Herfst op de Veluwe - Week van het landschap