Het is echt weer voor een binnenspeeltuin. Speciaal voor jou de allerleukste binnenspeeltuinen van de Veluwe in Gelderland op een rij.

De leukste binnenspeeltuin op de Veluwe 

Wij zijn op zoek gegaan naar de allerleukste binnenspeeltuin van de Veluwe. Binnenspeeltuinen of ook wel indoorspeeltuinen genoemd zijn overdekte speelhallen waar je kinderen kunnen klimmen en klauteren. Ook vind je er glijbanen, ballenbakken en regelmatig ook trampolines en springkussens.

Speelparadijs of krijspaleis

Sommigen noemen een binnenspeeltuin ook wel een krijspaleis. En ja, soms snap ik dat wel. Maar als je super leuke speelattributen hebt staan, waarbij kinderen echt uitgedaagd worden en kinderen lekker vrij kunnen spelen en ontdekken, dan is het echt geen krijsparadijs, maar gewoon een prachtig Speelparadijs.

Leuke indoorspeeltuin op de Veluwe

Volgens mijn kids moet een toffe speeltuin voldoen aan veel verschillende klimmogelijkheden, springkussens of trampolines, een hoge glijbaan en een plek waar je kunt relaxen, zoals een bouwhoek of ballenbak. En het moet vooral niet te druk zijn. Mijn kinderen willen wel de ruimte hebben om lekker te kunnen spelen. Op de Veluwe hebben wij gelukkig hele toffe speelparadijzen.


1. Monkey Town Harderwijk

Binnenspeeltuin op de Veluwe
De nieuwste binnenspeeltuin van de Veluwe is Monkey Town Harderwijk. Echt een aanrader, wij zijn al geweest en mijn kinderen zijn helemaal dol op de grote vulkaan met de mega snelle glijbaan. Kom je ook snel een keer testen?!
Nieuw! ➤


2. Kok Exprience in Harderwijk

Binnenspeeltuin Harderwijk op de Veluwe in Gelderland
Bij Speelparadijs Kok Experience in Harderwijk kun je spelen in de grootste binnenspeeltuin van de Veluwe. De indoor speeltuin is maar liefst 750 m2 groot. Hij is heel overzichtelijk opgezet, met een speciale afgeschermde peuterhoek voor de allerkleinsten om rustig te kunnen klimmen en ontdekken. 
En een fijne plek voor ouders om toe te kunnen kijken.
Meer weten? ➤


3. Heggies Speelschuur in Emst

Binnenspeeltuin Veluwe - Heggies Speelschuur in Emst
Bij Heggies Speelschuur in Emst kun je met alle weertypes terecht! Er is zowel een binnenspeeltuin als buiten speeltuin. Kinderen kunnen heerlijk klimmen, klauteren, skelteren en springen. De binnenspeeltuin zorgt voor droog en warm speelplezier. Er is van alles mogelijk bij Heggies Speelschuur. Kinderen vermaken zich hier uren lang.
Meer info? ➤


4. Speelboerderij De Happy Farm in Terschuur

Binnenspeeltuin Veluwe
Weer of geen weer, af en toe moeten je kinderen even wat energie kwijt en lekker spelen! Bij Speelboerderij De HappyFarm kan dat perfect. Binnen klauter je in de apenkooi, spring je op het springkussen, glijd je van de glijbaan en bouw je de mooiste dingen met gigantische legoblokken. En bij droog weer kunnen de kinderen hier ook lekker naar buiten. Geniet van glijbanen, skelters, schommels en de gave Happyhopper.
Meer weten? ➤


5. Indoor speelparadijs Monkey Town Apeldoorn

Binnenspeeltuin op de Veluwe in Gelderland
Bij Monkey Town Apeldoorn kunnen kinderen klimmen, klauteren, door tunnels kruipen, glijden van diverse glijbanen, spelen met super Lego, ravotten in de ballenbak, springen op trampolines, voetballen of basketballen. Een super indoor speelparadijs.
Meer weten? ➤


6. Speelhal Donkey Town bij de Koperen Ezel in Epe

Binnenspeeltuin Veluwe - Koperen Ezel in Emst
Speelparadijs de Koperen Ezel is vooral een buiten speeltuin. Kinderen kunnen hier klauteren en klimmen, springen op de springkussens en skelteren op de skelterbaan! Kinderen kunnen zich hier helemaal uitleven. En ook heerlijk genieten van alle dieren die rond lopen op de kinderboerderij. Maar ze hebben dus ook een kleine binnen speelhal. Een kleine indoor speeltuin waar kinderen kunnen klimmen en klauteren. En van de mooi verlichte glijbaan af kunnen glijden.
Meer info? ➤


7. De Houtzagerij in Otterlo

Binnenspeeltuin op de Veluwe
De Houtzagerij in Otterlo is een familierestaurant met een heel grote binnenspeeltuin en buitenspeeltuin. Terwijl je geniet in het restaurant of op het terras van wat lekkers kunnen de kinderen heerlijk spelen. 
Meer weten? ➤


8. Binnenplezier Kampen

Binnenspeeltuin Veluwe
Indoor speeltuin Binnenplezier bevindt zich in een prachtig nieuw pand, gelegen aan het ambachtsplein in Kampen en is een speeltuin voor alle kinderen vanaf 1 jaar. Oók voor kinderen met een beperking!
Meer weten? ➤

Binnenkort gaan we er nog meer bezoeken. Ken jij nog een leuke? Laat het ons weten.

Liefs Judith