Herfstprachtig Cannenburch

Het kasteelpark kleurt vlammend oranje, de appelen uit de fruitboomgaard zijn geoogst en overal schieten paddenstoelen uit de grond. Ontdek alles wat dit prachtige seizoen te bieden heeft in de herfstvakantie en tevens nationale Week van het Landschap 2021.

Herfstspeurtocht

Wat is er nu leuker dan samen banjeren door de bladeren? Speuren en spelen tijdens de herfstspeurtocht door kasteelpark Cannenburch. Huur een gevulde pompoen in de Landwinkel en ga op zoek naar de antwoorden in het park.

Er zijn vragen over het middeleeuwse kasteel, over bomen en dieren, maar ook moet je tellen of rekenen. Onderweg kan je het blotevoetenpad ontdekken of juist even uitrusten op een bankje en iets lekkers eten of drinken uit de pompoen. 

Voor € 4,00 verkrijgbaar van dinsdag t/m zondag tussen 11.00 - 16.00 (in de herfstvakantie tot 17.00 uur) in het Bouwhuis en geschikt voor alle kinderen binnen het basisonderwijs.

Startlocatie: Bouwhuis naast Kasteel Cannenburch, M. van Rossumplein 4, 8171 EB Vaassen.

Informatie: Kasteel Cannenburch is van april t/m december op di t/m zo tussen 11.00 - 17.00 uur telefonisch bereikbaar via: 0578 - 57 12 92. Jaarrond kunt u uw vraag per email stellen via: cannenburch@glk.nl.