Ontdek binnen/buiten speeltuin Heggies Speelschuur

Bij Heggies Speelschuur kun je met alle weertypes terecht! Binnenspeeltuin zorgt voor droog en warm speelplezier. Glijden van de glijbaan, zwemmen in de ballenbak, rodelen op de rodelbaan, en klimmen en rennen door de speelkooi, dit alles is mogelijk bij Heggies Speelschuur. Met mooi weer kunnen de kinderen ook lekker in de buitenspeeltuin spelen, skelteren over de camping, of voetballen op het sportveld. Ook is er een dierenweide aanwezig waar de beestjes kunnen worden gevoerd.

Terwijl jij lekker aan het spelen bent, kunnen ouders/begeleiders makkelijk lekker rustig zitten en genieten van een kopje koffie met iets lekkers of gebruik maken van de leeshoek en het gratis draadloos internet.

Kinderfeestjes

Ook voor kinderfeestjes is Heggies Speelschuur de perfecte locatie. Op de website vind je een aantal mogelijke arrangementen, die wij je kunnen bieden. In overleg zijn er natuurlijk nog veel meer mogelijkheden. Ook wanneer papa of mama, opa of oma jarig is kan het verjaardagsfeest uitstekend bij Heggies Speelschuur gevierd worden zodat de kinderen heerlijk kunnen spelen en de ouders rustig bij kunnen kletsen.

Peuters en laatkomers

Peuters van 2 en 3 jaar oud betalen bij binnenkomst voor 11:00 uur slechts € 2,50 entree. Voor de gasten die na 16:00 aankomen is er een laatkomers entree, dan betaal je slechts € 2,50 entree.

Heggies 10-rittenkaart

Wil je vaak komen spelen? Dan is een 10 rittenkaart ideaal en voordelig voor jou!

Jaarabonnement

Een jaarabonnement geeft recht op onbeperkt toegang voor het kalenderjaar waarin het abonnement geldig is. Dit abonnement is persoonsgebonden en komt neer op slechts € 30,-. Kom voor een jaarabonnement even langs met een recente pasfoto en hij is klaar binnen een minuut.