Fotocredits Barbara Trienen Photography iov Bungalowpark Hoge Hexel.

Kinderfeestjes die je buiten viert

Ben jij op zoek naar een leuke kinderfeestje voor het voorjaar, de zomer of vroege najaar? We hebben de leukste kinderfeestjes die buiten plaatsvinden in de regio Twente en Achterhoek voor je onder elkaar gezet. Toch liever naar binnen? Klik dan hier!

Lees verder na deze tips

Dit vind je misschien ook interessant

Kinderfeestje bij Speelpark Hoge Boekel met midgetgolfbaan
Meer weten

Kinderfeestje bij Speelpark Hoge Boekel met midgetgolfbaan

Hoge Boekelerweg 410, Enschede

Speelpark Hoge Boekel Een kinderfeestje in een speeltuin is altijd een feest...maar bij Speelpark Ho... bekijk

 
Kinderfeestje bij Vallei53
Meer weten

Kinderfeestje bij Vallei53

Blikkersmaatweg 15, Enschede

Kinderfeestjes bij Vallei 53! Het leukste en avontuurlijkste kinderfeestje vier je in Enschede bij V... bekijk

 
Kinderfeestje bij attractiepark de Waarbeek
Meer weten

Kinderfeestje bij attractiepark de Waarbeek

Twekkelerweg 327, Hengelo

Vier je kinderfeestje in een attractiepark! Je kinderfeestje in een attractiepark vieren is toch wel ... bekijk

 

 

Kinderfeestje bij de Troubadour in Tubbergen

Kinderfeestje vieren? Bij Familierestaurant Troubadour kun je op woensdag, vrijdag en zaterdag tussen 13.00 en 16.30 uur in gemoedelijke sfeer een kinderfeestje vieren. Je kunt kiezen uit meerdere arrangementen. Tevens wordt er een QR-code speurtocht aangeboden.

>> Ja leuk!

Shortgolf Twente. Sportief gezinsuitje in Tubbergen.

Op deze zelfde locatie Speel je ook een potje Shortgolf . Dit spel is geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar. Leuk voor de kinderfeestjes als de kinderen iets ouder zijn.

>> ook leuk!

Kinderfeestje bij Klimbos Ruurlo

Ga klimmen in de Achterhoek bij Klimbos Nederland in Ruurlo. Ze openden onlangs een zogenaamde zwarte route. Voor de allerstoerste klimmertjes. Voor kinderfeestjes worden er diverse arrangementen aangeboden. Je kunt komen klimmen met kinderen vanaf 6 jaar en een minimale lengte van 1.20. Je kunt je feestje upgraden met friet en snacks of een overheerlijke pannenkoek.

>> klimfeestje

Mountainbiken of speuren met Actief Twente

Ben je jarig geweest en wil je en leuk en indrukwekkend feestje geven? Dan ben je bij Actief Twente aan het goede adres. Een compleet verzorgd kinderfeestje met natuurlijk ook activiteiten op wielen! Je kunt kiezen uit een mountainbike feestje, een leuke speurtocht, steppen op de kickbike of klootschieten. Reserveer je jouw kinderfeestje bij Actief Twente dan wordt je alles uit handen genomen. 

>> Lekker actief!

speelpark hoog boekel

Kinderfeestje bij Speelpark Hoog Boekel

Een kinderfeestje in een speeltuin is altijd een feest...maar bij Speelpark Hoge Boekel is het een GROOT feest. Een grote speeltuin met spectaculaire attracties. Hierdoor voor alle leeftijden geschikt. Speelpark Hoge Boekel is overzichtelijk en het terras bied een brede kijk op het park. Wel zo handig om als ouder iedereen in de gaten te kunnen houden tijdens een kinderfeestje. Vanaf 7 kinderen reserveer je er een aantrekkelijk arrangement!

>> Super leuk dit!

Speel en huur leuke spellen bij RV Actief in Weerselo

RV Actief in Weerselo organiseert al vele jaren leuke wandelingen, speurtochten en diverse activiteiten voor groepen. Ondertussen is hun arrangement aanzienlijk uitgebreid. Ze bieden op hun locatie diverse spelprogramma's en activiteiten aan. Maar je kunt de materialen ook huren voor je kinderfeestje thuis! Wat dacht je van Lasergamen, Bubble Bal of de Mega Games?

>> Dit is iets voor mij!

Kinderfeestje bij bungalowpark Hoge Hexel

Hoge Hexel is een bungalowpark in Twente. Het park ligt in de omgeving van Wierden. Dit park is tevens een vrijetijdspark met een prachtige horeca gelegenheid en luxe faciliteiten. Daarom kun je hier ook jouw kinderfeestje vieren. Je kunt kiezen uit 4 verschillende arrangementen waarbij je gebruik maakt van de binnen en buiten speelfaciliteiten en de bowlingbanen. Of het superleuke spel archery tag? 

>> Naar Hoge Hexel

Kinderfeestje bij Speeltuin Morskieft

In de grote buitenspeeltuin kunnen de kids zich heerlijk vermaken. Van kabelbaan tot wipwap en van glijbanen tot familieschommels! Plezier voor jong en oud! Ook met slecht weer is dit een geschikt dagje uit. Vanuit de speeltuin loop je zo de binnenspeeltuin in. En wat dacht je van blacklight midgetgolf of de escaperooms!? Je kunt bij Speeltuin Morskieft uit diverse arrangementen kiezen waarbij activiteiten naar wens gecombineerd worden.  

>> Erg leuk!

Hutten bouwen en Nerf battle bij de Beleverij

Deze activiteit wordt vanaf mei 2023 ook als kinderfeestje georganiseerd! De activiteit waarbij jij, samen met jouw teammaatjes (max 12 kinderen), jouw eigen hut of kamp bouwt en daarna een Nerf gevecht aangaat, duurt zo’n 2,5 uur. En zoals je wellicht weet kunnen ze met Sjoeterz heel goed Nerf feestjes organiseren. Je mag jouw eigen favoriete Nerf blaster van huis meenemen en zij zorgen voor de pijltjes. Natuurlijk zorgen zij er ook voor dat er (kleine) Nerf blasters op locatie zijn. Dit feestje is geschikt vanaf 7 jaar.

>> super stoer!

Flierefluiter Raalte

De Flierefluiter

Weer of geen weer, de kids zullen zich geen moment vervelen bij de Flierefluiter in Raalte. Met een grote speelzolder, kinderboerderij en buitenspeeltuin is hier altijd wel iets te doen! Zo kun je fantastisch spelen in de grote speeltuin. Lekker glijden van de grote glijbaan, skelteren, crossen op de crossbaan, dwalen in het doolhof en jumpen op de trampolines. En bij mooi weer kun je ook heerlijk in het ondiepe zwembad plonsen. Er zijn ook dieren op deze speel- en kinderboerderij. Je kunt de konijnen en cavia''s knuffelen, maar je kunt ook een ritje op de pony maken. 

Je kunt gewoon komen met je vriendjes en heerlijk de hele dag spelen., maar er is ook een arrangement. Voor ieder wat wils! 

>> Op naar Raalte

Kinderfeestje bij Landgoed Kaamps

Bij Landgoed Kaamps worden diverse leuke kinderfeestjes aangeboden. Je kunt boer'n spellen gaan doen, knutselen, boer'n theeleut maken (en opeten ;)), een detectivespel of zelf kaas maken! Alle kinderfeestjes zijn inclusief een kleine rondleiding op het Landgoed & onbeperkt ranja voor de kinderen.

>> Naar Landgoed Kaamps

Kinderfeestje bij Museum Natura Docet

Welkom in Natura Docet, het museum voor de hele familie, voor natuurliefhebbers en voor iedereen die er graag op uit trekt in het prachtige landschap van Noordoost Twente. Maar wist je dat je hier ook een supertof kinderfeestje kunt vieren?  Binnen en buiten het museum is van alles te beleven voor kinderen van alle leeftijden. Je kunt kiezen uit vijf verschillende thema feestjes of zelf een programma samenstellen. Na het programma (dat ongeveer 60 minuten duurt) heb je alle tijd om op avontuur te gaan door het museum en de tuin. Onze museumgidsen maken er een feest van en je steekt er nog iets van op ook.  En natuurlijk kun je van lekkers genieten in tuincafé de Meester. Met taart, ranja en ijsjes. En als bonus kun je ook nog een ontmoeting met python Loesje regelen!

>> Leuk hoor!

Kinderfeestje bij kinder en speelboerderij Dondertman

Kinderboerderij Dondertman is uitermate geschikt voor het houden van kinderfeestjes. Kinderen kunnen zich hier heerlijk vermaken in de speeltuin, op de skelterbanen, in de speelkelder of met de dieren in bijvoorbeeld het Knuffelhuis of de knuffelweide. Er is tevens een grote nieuwe natuurspeelplek. 

>> Naar Dondertman

Kinderfeestje van OERRR bij de Stroper

Bij Pannenkoekenhoes de Stroper kun je leuke kinderfeestjes vieren. In dit gemoedelijk pannenkoekhoes zijn kinderen van harte welkom. Er is een uitgebreide kinder kaart met een leuke verrassing per menu. Voor de kids die niet zo dol zijn op pannenkoeken, zijn er ook frietjes te bestellen. Pannenkoekhoes de Stroper heeft samen met Natuurmonumenten een paar leuke wandel- en speurtochten ontwikkeld die heel geschikt zijn voor jouw feestje. Wat dacht je van het toverfeestje?

>> Naar de Stroper

Kinderfeestje met interactieve speurtocht

Beeld je in: er is een verschrikkelijke storm onderweg, die steeds erger wordt. Bomen, planten en dieren zijn in gevaar. De enige manier om de natuur te redden is door gebruik te maken van weermachines die door heel Nederland verspreid zijn. Wie kan de geheime code van deze machines kraken en beschermt zo de natuur? Dát is de opdracht bij Code S.T.O.R.M, een unieke belevenis bij Buitencentrum Sallandse Heuvelrug voor kinderen tussen de 7-12 jaar, georganiseerd door de boswachters van Staatsbosbeheer en Wereld Natuur Fonds. 

>> Code S.T.O.R.M.

Midgetgolf bij Restaurant Florilympha

Vier je Kinderfeestje met midgetgolf bij Florilympha

Wist je dat Florilympha één van de weinige gravel-midgetgolf banen van Nederland heeft? Ze zijn op één hand te tellen! Nostalgie! De midgetgolfbaan is ’s avonds verlicht en ligt direct naast het terras, verscholen tussen de berken, jeneverbesstruiken en rododendrons.  Een rondje Midgetgolf is leuk voor jong en oud! Je bent een uurtje lekker buiten bezig.

>> Midgetgolfen

Kinderfeestje bij Erve Meinders in Tilligte. Ponyparty of speurfeest

Zet maar vast op de uitnodiging: doe lekker zittende kleren aan die vies mogen worden. Dan ben je klaar voor een kinderfeestje buiten in de natuur en op Erve Meinders. Wat kun je hier allemaal doen? Wat dacht je van een speurtocht naar de schat van boer Meinders, een middag vol ponypret of je eigen cupcakes versieren? Natuurlijk begint het feestje met een taartje en wat drinken. En in ‘t Koekhoes kan iedereen uit volle borst zingen voor de jarige en de cadeautjes uitpakken.

>>Dit is leuk!

Vallei53 en skischool Moser op het Rutbeek

Het leukste en avontuurlijkste kinderfeestje vier je in Enschede bij Vallei 53 en skischool Moser!
Kinderen gaan hier nog weken over napraten! Van skiën en klimmen tot survival, escape room en tuben. Je maakt het feestje compleet met patat en ranja. 

>> Ja gaaf!

Hof te Langelo

Escaperoom Hof te Langelo

Ben jij goed in hersenkrakers en hou je van samenwerken? Vier dan je kinderfeestje in kinder escaperoom Hof te Langelo. Als jullie het raadsel oplossen, kan boer Henk weer zijn koeien melken.

>> Op naar de escape

Waterski Twente

Stoer en actief Kinderfeestje bij Waterski Twente

Op recreatiepark 't Rutbeek Enschede zit Waterski Twente gevestigd. Dit Cable waterskicenter is een uitje voor iedereen die van waterskiën houdt. Maar ook als je het nog nooit gedaan hebt, is dit een fantastisch en uitdagend uitje. En hoe gaaf dat je dit ook met je stoere vriendjes en vriendinnetjes tijdens je kinderfeestje mag gaan doen. Geschikt voor kids vanaf 10 jaar!

>> Super tof!

Vier je kinderfeestje all-in bij De Waarbeek

Je kinderfeestje in een attractiepark vieren is toch wel de droom van ieder kind! Speciaal voor kinderfeestjes biedt De Waarbeek in Hengelo ligt centraal in Twente een compleet verzorgd arrangement aan. Het kinderfeest arrangement is ideaal voor alle kinderen in de basisschoolleeftijd. Met het veelzijdige aanbod attracties is er voor elk kind wat wils. Wij vierden hier onlangs een feestje en je leest alles in deze blog!

>> Naar de Waarbeek

Dierentuin Nordhorn

Vier je kinderfeestje in Tierpark Nordhorn

In Nordhorn, net over de grens bij Denekamp, ligt een kindvriendelijke dierentuin. Deze dierentuin is vanuit Twente heel erg gemakkelijk te bereiken! Een superleuke dierentuin met meer dan 2.000 dieren en veel horeca en speelgelegenheden! 365 dagen per jaar geopend! Wist je dat je hier ook heel erg leuk een kinderfeestje kunt vieren? Bijvoorbeeld met een leuke speurtocht door de dierentuin.

>> Ja leuk!

Vier je kinderfeestje in de speeltuin van de Molenberg in Reutum

Bij café restaurant De Molenberg bevindt zich een grote speeltuin met terras. De speeltuin beschikt naast de wip-wappen, schommels en klim- en glijtoestellen onder andere over een groot en kindvriendelijk luchtkussen, een elektronische graafmachine en zelfs een heus racecircuit. Voor kinderen reserveer je er een voordelig arrangement. Perfect voor je kinderfeestje!

>> Heel leuk!

Klimfeestje bij Avatarz

Een feestje bij AvaTarZ is kicken en een onvergetelijk moment! Zowel voor de jarige als voor zijn / haar vriendjes en vriendinnetjes. Behalve het feest is hierbij fantastisch om te zien hoe kinderen hun grenzen verleggen. Want behalve de fun krijgt hun zelfvertrouwen vaak een enorme boost. Bij AvaTarZ hebben ze verschillende arrangementen samengesteld voor het leukste actieve kinderfeestje voor je zoon of dochter. Welk arrangement jullie ook kiezen, jullie zijn altijd verzekerd van een springkuZZen, eigen tafel, cool IJZje én natuurlijk onbeperkt ranja! 

>> Top feestje!

Natuurlijk crossen

Kinderfeestje bij Natuurlijk Crossen in Mander

Alle stoere kinderen opgelet. In Mander kun je lekker komen rond racen op een elektrische brommer of quad! Al geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar! Je kunt diverse arrangementen boeken. Bij ieder arrangement gaan de kinderen 2x8 minuten rijden. Dat is een heat. Daarnaast krijgen ze chisp, een candybar en er is ook keuze uit friet en snacks. 

>> Super gaaf!

Vier je feestje bij Openluchtmuseum Ootmarsum

Het Openluchtmuseum Ootmarsum neemt je mee naar het Twente van vroeger. In een parkachtige omgeving geven 18 authentieke gebouwen je een beeld van het leven van vroeger. Het leven van boeren, 100 jaar geleden. Je kunt hier een leuke speurtocht wandelen met een tablet. Erg geschikt voor een educatief kinderfeestje.

>> Leuk hoor

Goud en edelstenen zoeken bij Adventure Twente

Goud en Edelstenen zoeken is een super leuke en originele activiteit voor een kinderfeestje. De kinderen krijgen zand waarin het Goud & Edelstenen verstopt zitten. Wij noemen dit paydirt. Met een echte goudpan en met behulp van water uit onze sluisebox (watergoot) of natuurlijke waterlopen moeten de kinderen het zand wegspoelen zodat Goud & Edelstenen overblijven. Aan de hand van een kaart met foto’s kunnen de kinderen bekijken welke stenen ze gevonden hebben. Natuurlijk mogen de kinderen alles meenemen naar huis in een mooi linnen zakje. Houd ons goed in de gaten want vanaf mei kun je op deze locatie ook super stoere lasergame feestjes in de buitenlucht organiseren.

>> Op naar het goud

>> Op naar Hellendoorn

Kinderfeestje bij Bie Heintje

Wil jij lekker spelen en midgetgolfen? Denk dan eens aan een kinderfeestje bij Bie Heintje in Oud Ootmarsum, gelegen op Vakantiepark de Witte Berg. Ze hebben super leuke arrangementen samengesteld. Bovendien is er een groot terras naast de speeltuin dus ook voor de ouders ideaal. Is het weer iets minder? Er zijn ook funbowlingbanen!

>> Super leuk!

Voetbalfeestje van Skills

Doe jij niets liever dan voetballen en ben jij binnenkort jarig? Dan is een voetbalfeestje van FrontRow Skills en Fun echt iets voor jou! Een voetbalfeestje is leuk voor iedereen, of je nou op voetbal zit of niet, FrontRow Skills en Fun verzorgt een onvergetelijk kinderfeestje op het voetbalveld of in de zaal. Een leerzame leuke voetbaltraining en een echte voetbal als cadeau voor de jarige, kortom een echt voetbalfeestje die afgestemd is op de wensen van de jarige. 

>> Op naar Skills

Creatief kinderfeestje bij Kidsartparty

Nicole van TheArtParty@home heeft een heel gezellig atelier in Borne. De muren zijn hier bedekt met allerlei mooie kunstwerken. Schilderijen, handlettering, papiermache figuren en andere vrolijke werken trotseren hier aan de muur. Kinderen gaan hier een eigen schilderij maken. De jarige kiest vooraf uit de voorbeelden op de website, zoals bijvoorbeeld een unicorn, vrolijke kippen of een flamingo. Maar je kunt ook kiezen voor te gekke beesten of het Britto-style naamschilderij! Aan de jongens is ook gedacht, voor hen is er een stoere draak. Heb je speciale wensen of wil je graag iets schilderen wat er niet bij staat? Neem ook dan gerust contact op, er kan dan over een feestje op maat worden nagedacht. Wil jij liever thuis schilderen met je vriendjes en vriendinnetjes? Ook dat kan!

>> Op naar KidsArtParty

Hof van Eckberge in Eibergen

Ontdek de dieren in het park en ga op expeditie! Het belevingspad leidt je door een 25.000m² groot en ruim aangelegd park. Of speel op de unieke adventure golfbaan met 18 uitdagende holes! Een potje golf bij golfbaan ‘Campo de Golf’ voelt als een vakantie naar een kleurrijke Cubaanse bestemming, waarbij je niet alleen de straten van Trinidad, maar ook de palmbomen, kleurrijke aankleding én surfplanken tegenkomt.

>> Ja leuk!

Dit zijn de leukste kinderfeestjes die je binnen kunt vieren in Oldenzaal, Hengelo, Almelo, Enschede, Borne, Ootmarsum, Eibergen, Raalte, Haaksbergen, Wierden, Rijssen en Goor. 

Maar er zijn er nog meer :) We hebben ook een blog voor jullie gemaakt met alle binnen feestjes!

>> Ja leuk, nog meer kinderfeestjes!

>> Heb jij tips voor ons? Mail ze naar twente@go-kids.nl

Log In