Waar vier jij je kinderfeestje?

Is jouw zoon of dochter in de herfst of winter jarig? Dan speel je misschien liever op safe bij het plannen van het kinderfeestje! In Twente en omgeving zijn ontzettend veel leuke locaties om je kinderfeestje binnen te vieren. Dit zijn de leukste locaties om jouw kinderfeestje te vieren in Twente, Achterhoek en zelfs het Duitse grensgebied! Heel divers en voor grote en kleinere budgetten. Er staan ook leuke tips tussen om je kinderfeestje thuis te vieren. 

Lees verder na deze tips

Dit vind je misschien ook interessant

De leukste tips voor jouw leukste kinderfeestje

 Er is zoveel te doen in Twent en de Achterhoek. Je kunt gaan zwemmen, een trampolinepark bezoeken, een belevenispark, een springkussenpark, midgetgolfen en nog zoveel meer! Wij hebben onze favoriete kinderfeestjes onder elkaar gezet en dat zijn er heel veel. Let's party!

Toch liever naar buiten? Klik dan hier

Hof te Langelo

Escaperoom Hof te Langelo

Bij Hof te Langelo in het buitengebied van Haaksbergen vind je deze superleuke escaperooms op de boerderij. Jij mag met je vriendjes en vriendinnetjes helpen de Vloek van Hof te Langelo op te lossen. Geschikt voor kinderen vanaf 9 jaar. Je mag 60 minuten over de escaperoom doen en je krijgt ranja en wat lekkers. Geschikt vanaf 4-6 kinderen en maximaal 12. Bij grotere groepen kan er gecombineerd worden met andere spelactiviteiten. Deze kinder escaperoom is niet eng....maar wel lekker spannend! 

>> Op naar Hof te Langelo

Kinderfeestje bij Preston Palace

Ben je op zoek naar een compleet georganiseerd kinderfeestje? Dan zit je goed bij Preston Palace in Almelo! Het animatieteam zorgt ervoor dat het kinderfeestje onvergetelijk wordt! Er worden verschillende kinderfeestjes aangeboden. Je kunt kiezen voor een zwemfeestje, creatief feestje of themafeestje. Om nog even lekker te spelen staat de spelotheek tot jullie beschikking!

>> Op naar Preston Palace

Kinderfeestje bij Familierestaurant Troubadour

Bij Familierestaurant Troubadour kun je op woensdag, vrijdag en zaterdag tussen 13.00 en 16.30 uur in gemoedelijke sfeer een kinderfeestje vieren. Bij slecht weer staat de binnenspeeltuin tot je beschikking! Ranja, patat en een snack zijn inbegrepen. Is het alsnog lekker weer? Dan kun je ook gebruik maken van de speeltuin buiten. 

>> Op naar de Troubadour

Kinderfeestje bij Bowling Enschede

Bowlen tijdens een kinderfeestje is gegarandeerd een succes! Met behulp van de computer is het tellen van de scores geen probleem meer. Er zijn kinderschoenen aanwezig, kinderballen en de zijkanten kunnen omhoog waardoor de bal niet in de goot belandt. Gegarandeerd scoren! Diverse animaties, swingende muziek en de discoverlichting maakt het feestje helemaal compleet. Ouders of begeleiders bowlen gratis mee op dezelfde baan. Bowling Enschede is gevestigd op Go-Planet Parc en werkt samen met andere locaties die daar gevestigd zijn. Zoals Zero55 en Monkey Town.

>> Op naar Bowling Enschede

Kinderfeestje bij Monkey Town

Kom rennen, klimmen, springen, glijden en.... lasergamen bij Monkey Town Enschede. Kinderen kunnen hier klimmen en klauteren in het grote en hoge klimtoestel. En tijdens de klim wordt het extra leuk als je door de tunnels kruipt, glijdt van hoogste glijbanen die je ooit bij een indoor speelparadijs hebt gezien, of in de netten gaat hangen. Er zijn meerdere arrangementen beschikbaar en je kunt zelfs combineren met een activiteit bij Bounce Valley. 

>> Op naar Monkey Town

Kinderfeestje bij Emsflower

Vanuit veel locaties bereik je het Erlebnispark in Emsbüren binnen een half uur rijden. Hier vier je gegarandeerd een heel leuk kinderfeestje voor zowel jongens als meisjes. Doordat je in deze locatie eigenlijk een speeltuin en dierentuin in 1 hebt. Er is een grote binnenspeeltuin, een natuurspeeltuin en bij goed weer gaan de roldeuren open zodat de speeltuin ook deels outdoor is. Ook het aanbod dieren is heel divers en het bezoek aan de vlindertuin is ook een echte belevenis! Het Erlebnispark biedt een geweldig programma, bij slecht en bij goed weer!

>> Op naar Emsflower

Zwemfeestje bij Vondersweijde

Lekker zwemmen vinden de meeste kinderen al een feest op zich! Hoe gaaf is het als je eigen verjaardagsfeestje gevierd wordt in het zwembad! Bij Sportcentrum Vondersweijde maken ze er helemaal een feest van. Want alleen zwemmen kennen ze hier niet! Er zijn super leuke arrangementen te boeken voor een grandioos feest! Je kiest voor een zeemeermin of haaien feestje, je disco feestje of je all-in feestje!

>> Op naar zwembad Vondersweijde

Vier je kinderfeestje bij GlowGolf Enschede

Vier je kinderfeestje bij Glowgolf Enschede en maak er een compleet glow in the dark feest van! Ontdek de spannende 18 holes golfbaan met prachtige decorstukken. En als je een compleet kinderarrangement boekt, is de jarige nog eens geheel GRATIS ook (max 1 jarige gratis per feestje). Er is ook een leuke kids escape room te boeken of combineer je feestje met een glow in the dark textiel tekenen!

>> Ja! Naar GlowGolf!

Kinderfeestje in de Museumfabriek

Ben je binnenkort de jarige Job of Jet? Wil je een keer iets anders doen met je vriendjes en vriendinnetjes? Vier dan je feestje in de Museumfabriek. Op woensdag- en zaterdagmiddag tussen 14.00-16.00 uur kun je een kinderfeestje boeken in het museum. De feestjes zijn voor kinderen van 8 tot en met 12 jaar. Je krijgt een rondleiding in het museum en gaat een leuke workshop doen in de Makerspace. Denk aan het maken van een VR bril!  

>> Op naar de Museumfabriek

Racepark Weerselo

Vier je kinderfeestje in Racepark van RV Actief

Nieuw in Twente. Formule 1 simracen tijdens je kinderfeestje! Super geschikt voor alle kinderen vanaf ongeveer 1.40 lang, zodat je goed bij de pedalen kunt. Plezier, competitie en natuurlijk supersnelle races, waar kinderen de mogelijkheid krijgen om te laten zien wie de snelste coureur van het feestje is. Wie is jullie Max Verstappen? Je kunt ervoor kiezen om alleen te komen voor het racen. Maar je kunt je feestje ook uitbreiden met diverse activiteiten zoals bubble bal, levensgroot Jenga en zelfs lasergamen! Deze spellen kun je ter plekke spelen maar zijn ook te huur voor je kinderfeestje thuis! 

Racepark Twente bevindt zich in Weerselo in de kelder van het pand het Trefpunt. Weerselo is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en parkeren rondom het pand is gratis!

>> Wij willen racen!

Kinderfeestje bij Zwembad de Wilder

Een zwemfeestje valt altijd in de smaak! Voor welke leeftijd je ook een feestje moet organiseren....zwemmen vindt elk kind leuk! Bij de Wilder zijn er 3 arrangementen. Basis, de luxe of super de luxe! Voor elk wat wils! Nieuw is het VR kinderfeestje. Zwemmen met een VR bril op en leuke opdrachten doen onder water. Wij hebben het mogen proberen en dat was superleuk!

>> Op naar Zwembad de Wilder

Midgetgolf, Escaperoom en Speeltuin Morskieft 

Vier hier je kinderfeestje en je hebt gegarandeerd een geslaagde middag. Je hoeft je geen zorgen te maken om het weer...want binnen en buiten is het fantastisch! Trampolines, wipwappen, een spookhuis, bouwblokken en gave klimtoestellen. Binnen ligt er special zand zodat er veilig gespeeld kan worden. Combineer met een potje midgetgolf op de 18-holes blacklight baan. Voor de 8+ kinderen vind je hier hele gave escaperooms. Er zijn 3 kamers. Het heelal, onbewoond eiland en de gymzaal. Je doet over de escaperooms en de midgetgolfbaan ongeveer een uur. Reserveer je voor het midgetgolfen of de escaperooms dan zijn de binnen- en buitenspeeltuin bij de prijs inbegrepen!

>> Op naar Morskieft

Kinderfeestje bij Bie Heintje

Bij Restaurant Bie Heintje, naast de camping De witte Berg, vier je nu ook je leukste kinderfeestje binnen! Er zijn namelijk nieuwe funbowling banen die al geschikt zijn voor kinderen vanaf 4 of 5 jaar. Je kunt er leuke spellen op spelen en de bumpers zorgen ervoor dat de ballen niet in de goot verdwijnen. Maar er zijn ook andere leuke binnen arrangementen. Je kunt pizza's bakken of een bom ontmantelen met zijn allen aan tafel. Daarnaast is er een binnenspeeltuin die aan de serre grenst en altijd inbegrepen is bij je feestje. Is het toch mooi weer? Naast het terras is ook een grote speeltuin en midgetgolfbaan. Je reserveert hier diverse arrangementen inclusief ranja, snack, friet of pannenkoek. En wat dacht je van een heuse High Ranja?

>> Op naar Bie Heintje

Vier je creatieve kinderfeestje bij Landgoed Kaamps

Je denkt er misschien niet direct aan maar bij Landgoed Kaamps in Deurningen zijn ook super leuke creatieve kinderfeestjes te reserveren! Denk aan een knutselfeestje, maak je eigen boer'n high tea tijdens een kookfeestje of ga zelf kaas maken! Alle feestjes beginnen met een gezellige versierde tafel en natuurlijk is er onbeperkt ranja bij je feestje inbegrepen. Je kunt je feestje uitbreiden met patat, snacks of een heerlijke pannenkoek!

>> Op naar Landgoed Kaamps

Bestel jouw kinderfeestje voor thuis bij Confetti per Mail

Als je wél een kinderfeest thuis wilt organiseren maar níet de inspiratie hebt wat te  doen, kan dit wel eens interessant voor je zijn. Bij Confetti per Mail bestel je  complete feestjes die je thuis kunt vieren. Zo hoef je zelf niks meer te bedenken. Met de aankoop van een feestje bij Confetti per Mail krijg je een dag toegang tot  de speciale feestjes-website. Omdat het wel handig is om als ouder of begeleider van te voren te weten wat de  kinderen gaan doen, krijg je behalve de toegangscode ook een draaiboek. Hierin  staat stap voor stap uitgelegd hoe het feest gaat verlopen en wat je van te voren  klaar moet zetten en in huis moet hebben/halen. Alles om het voor jou zo makkelijk mogelijk te maken.  

>> Handig!

Vier je kinderfeestje bij Oyfo Techniekmuseum

Een kinderfeestje bij Oyfo draait om ontdekken, zelf doen en vooral heel veel plezier!

Een feestje bij Oyfo is avontuurlijk, creatief en leuk. Haal de uitvinder in je naar boven en ga zelf aan de slag met onze technische maak activiteiten. Daarna ga je op ontdekkingstocht door Oyfo Techniekmuseum waar je je kan onderdompelen in allerlei interactieve games en zones. Oyfo heeft zelfs een glijbaan. Kortom laat je vrolijk verrassen tijdens dit kinderfeestje!

>> Op naar Oyfo!

Huur een springkussen voor je kinderfeestje

Heb jij de ruimte thuis? Misschien een overkapping beschikbaar of een schuur? Denk dan eens aan de huur van een superleuk springkussen. Uiteraard kan het springkussen ook buiten geplaatst worden. Je hebt in alle varianten een dak boven je hoofd :) Met een springkussen erbij kan het feestje niet meer misgaan. De springkussens van Springplezier Twente worden bovendien in heel Twente gratis bezorgd. Lekker handig!

>> Springkussen huren!

Bioscoop kinderfeestje

Vier je kinderfeestje in de bioscoop van Movie Unlimited

Wat is er nou leuker dan een filmfeestje in een echte bioscoop? Bij Movie Unlimited in Hengelo en Almelo ben je welkom voor een High Ranja kinderfeestje. Lekker smikkelen en daarna je favoriete kinderfilm bekijken. Of kies je voor een filmfeestje met popcorn, chips, ranja en een leuke kinderfilm? Het kan allemaal. Je kunt ook met friet en snacks afsluiten. Wel even reserveren!

>> Ja leuk naar de film!

Vier je creatieve kinderfeestje bij Bij Natuurhus Almelo

Bij Natuurhus werkt samen met Jenny Art. Je kunt nu het feestje van Jenny reserveren op de locatie van Bij Natuurhus. Je gaat dan textiel schilderen. Dit feestje is geschikt voor kinderen tussen de 4 en 16 jaar! Het feestje wordt gevierd met ranja, en een lekkere muffin. Natuurlijk kun je ook met andere lekkernijen afsluiten. Je gaat huiswaarts met jouw eigen geschilderde tas. 

>> Ja leuk zeg!

Vier je Stoere kinderfeestje bij de Beleverij in Zenderen

De naam zegt het al. Maar op deze locatie draait alles om beleving. En daar zijn ze ontzettend goed in bij de Beleverij. Hier vier je een uniek kinderfeestje want alle concepten zijn door hen zelf ontwikkeld. Je kunt er een Nerf Sjoeterz feestje organiseren of komen gamen in de e-sports Walhalla.  Kun je niet kiezen? Geen probleem! Combineer de activiteiten tot een supercombi knalfeest! Voor de kinderen tussen de 5 en 8 jaar is er ook een super leuk kinderfeestje: Het speelkasteel van pleusier. Wij zijn fan!

>> naar de Beleverij!

Creatief feestje bij Kijk & Doe

Kijk & Doe is een gezellig creatief Atelier in Almelo. De ruimte staat vol met fleurige materialen om mee aan de slag te gaan. Ook hangen er overal mooie werken te pronken. Als je hier binnen stapt heb je meteen zin om aan de slag te gaan. Het kinderfeestje duurt tussen de 1 en 3 uur afhankelijk van de activiteit en de leeftijd. Je kunt hier de allerleukste creatieve themafeestjes vieren. Zoals blacklight schilderen, slijm maken, toverdrank maken, tie dye en het maken van een Pokémon bal! 

>> Op naar Kijk & Doe

Karten en Lasertaggen bij ZERO55

Stap samen met je vrienden en vriendinnen de ruimte in bij ZERO55! Racen in een elektrische kart tussen sterren en planeten, hoe cool is dat? Natuurlijk proberen ze allemaal de snelste te zijn op het futuristische circuit. Het kartcircuit van ZERO55 in Enschede is 425 meter lang, heeft tunnels, bruggen en een spectaculaire lichtshow. De karts kunnen ingesteld worden van beginner tot pro (10-60 km per uur), hebben een coole boosterbutton voor inhaalacties. Er is geen minimumleeftijd om te mogen karten bij ZERO55 - wel een minimumlengte. Kinderen moeten ten minste 1.40m zijn om veilig te kunnen e-karten. Bij ZERO55 in Enschede kun je niet alleen e-karten, ze hebben er nog veel meer coole activiteiten. Wat dacht je van Lasergamen (lasertag)? En er worden ook combinatie feestjes aangeboden op het Go-Planet Parc met Sensazia en Bounce Valley.

>> Op naar ZERO55

Kinderfeestje bij Museum Natura Docet

Welkom in Natura Docet, het museum voor de hele familie, voor natuurliefhebbers en voor iedereen die er graag op uit trekt in het prachtige landschap van Noordoost Twente. Maar wist je dat je hier ook een supertof kinderfeestje kunt vieren? Ook voor de allerkleinsten! Je kiest zelf een leuk thema, je begint je arrangement met ranja, en je kunt er een taartje, ijsje of warme afsluiting bij reserveren. En als je durft wordt er zelfs een meet en greet met Python Loesje geregeld!

>> Op naar Museum Natura Docet

Vier je kinderfeestje bij Pannenkoekhoes de Stroper

Bij dit Pannenkoekhoes vier je jouw kinderfeestje met het Stropersfeest. Dat bestaat uit onbeperkt ranja, kinderpannenkoek, naturel, kinderijsje en kun je al reserveren vanaf 5 kinderen. Je dit stropersfeest in combinatie met een buitenactiviteit reserveren, maar ook zonder activiteit. Leuk voor als je een activiteit thuis gedaan hebt of ergens waar je niet kunt eten!

>> Op naar de Stroper!

Lasergamen en klimmen bij Starworld Enschede

Houdt jouw jarige zoon of dochter van stoere activiteiten? Dan is een lasergame kinderfeestje de perfecte manier om te vieren dat hij of zij weer een jaartje ouder geworden is! De lasergame arenas van Starworld Enschede zijn de prefecte plek voor een lasergame feestje in Twente. Er zijn 3 verschillende arena's! Er is geen beperking in het aantal lasershots, de kids kunnen tijdens het kinderfeestje dus schieten zoveel ze willen. Elke keer dat ze daarmee een tegenstander raken levert dat punten op. Wel oppassen dat ze geen teamgenoot raken... dat kost punten! Het team dat na afloop van de heat de meeste punten heeft is natuurlijk de winnaar. Voor een lasergame kinderfeestje heb je bij Starworld Enschede allerlei keuzes. Zo kun je een eigen pakket samenstellen dat past binnen jouw budget. indoor klimmen is ook superleuk en dus perfect voor een weatherproof kinderfeestje. In ditzelfde pand is een hele gave klimhal! Natuurlijk krijgen de kids voor tijdens dit klimfeestje een professionele klimuitrustig aan en een korte instructie, zodat ze veilig kunnen klimmen. Om mee te doen met het indoor klimmen bij Starworld moeten kinderen minimaal 8 jaar oud zijn en 1.35 meter lang. 

>> Op naar Starworld Enschede

De Flierefluiter Raalte

Ben je op zoek naar een te gek en gevarieerd kinderfeestje? Het leukste kinderfeestje vier je natuurlijk in de allergrootste speeltuin van Overijssel!  Hier kun je eindeloos spelen in de grote speelschuren. Is het toch lekker weer? ook buiten is er genoeg te beleven. Zo kun je fantastisch spelen in de grote speeltuin. Lekker glijden van de grote glijbaan, skelteren, crossen op de crossbaan, dwalen in het doolhof en jumpen op de trampolines. Er zijn ook dieren op deze speel- en kinderboerderij. Je kunt gewoon komen met je vriendjes en heerlijk de hele dag spelen., maar er is ook een arrangement. Voor ieder wat wils! 

>> Op naar de Flierefluiter

Kinderfeestje of speurtocht voor thuis

Wil je een kinderfeestje thuis vieren in een tof thema? Voor de activiteit bestel je een superhandig knutselpakket en/of een speurtocht bij Suus Kinderfeestjes! Bij Suus Kinderfeestjes vind je heel veel knutselpakketten, speurtochten en allerlei andere materialen in de populairste feestthema's. Denk aan Piraten, Frozen, Eenhoorn, Griezel en nog veel meer!

>> Mijn kinderfeestje thuis

IJsbaan Twente kinderfeestje

Kinderfeestje bij Optisport IJsbaan Twente

Kom samen met je vriendjes en vriendinnetjes naar IJsbaan Twente en vier een schaatsfeestje om nooit te vergeten! Het enige dat je hiervoor nodig hebt is een muts en handschoenen. Je mag je eigen schaatsen meenemen, maar je kunt ook schaatsen huren bij de Sportshop op de ijsbaan. Na de tijd lekker snacken in het Schaatscafé. Tip: Je kunt jouw kinderfeestje ook vieren tijdens een Frozen Fridag of Funmiddag!

>> Op naar de IJsbaan

Creatief kinderfeestje bij Kidsartparty

Nicole van TheArtParty@home heeft een heel gezellig atelier in Borne. De muren zijn hier bedekt met allerlei mooie kunstwerken. Schilderijen, handlettering, papiermache figuren en andere vrolijke werken trotseren hier aan de muur. Kinderen gaan hier een eigen schilderij maken. De jarige kiest vooraf uit de voorbeelden op de website, zoals bijvoorbeeld een unicorn, vrolijke kippen of een flamingo. Maar je kunt ook kiezen voor te gekke beesten of het Britto-style naamschilderij! Aan de jongens is ook gedacht, voor hen is er een stoere draak. Heb je speciale wensen of wil je graag iets schilderen wat er niet bij staat? Neem ook dan gerust contact op, er kan dan over een feestje op maat worden nagedacht. Wil jij liever thuis schilderen met je vriendjes en vriendinnetjes? Ook dat kan!

>> Op naar KidsArtParty

Actief kinderfeestje bij Snowisesports

Heb je iets te vieren met je vriendjes? En ben je zelf fan van wintersport? Of wil je er graag kennis mee maken en je vriendjes en vriendinnetjes een activiteit bieden die ze niet dagelijks doen? Bij Snowisesports kun je actief kennismaken met wintersporten tijdens je feestje. Je sluit af met een lekkere snack eten. Je huurt de baan per uur en je kunt dus net zoveel kids meenemen als je zelf wilt! Je krijgt les van een gediplomeerd leraar en om het feest compleet te maken wordt er afgesloten met disco en een tik spelletje. 

>> Op naar SnowiseSports

Kinderfeestje bij Bounce Valley Enschede

Bounce Valley is het grootste airpark van Nederland! Bij Bounce Valley kun je zonder grenzen springen en klimmen in hun gigantisch grote luchtkussenpark. Het park biedt groot speelavontuur aan jong en oud (2 – 99 jaar)! Je vindt hier werkelijk waar alles Hier voor extreme fun: van wipe-out tot bouncing voetbalveld tot obstable run. Kom samen met je kinderen in beweging! Je viert hier natuurlijk ook je gaafste actieve kinderfeestje. Ze bieden hiervoor 3 arrangementen aan. Waarvan er ook 1 gecombineerd wordt met het naastgelegen Monkey Town! Tip: tot 1 juli krijg je bij het Golden Disco Party arrangement gratis entree voor de jarige!

>> Op naar Bounce Valley

Kinderfeestje bij Actief Twente

We kennen Actief Twente van de diverse voertuigen die verhuurd worden. Maar wist je dat je hier ook een heel leuk kinderfeestje binnen kunt vieren. Je kunt kiezen uit LEGO masters junior of pizza bakken. Het zijn arrangementen inclusief lekkers en snacks. Lego Masters Junior wil graag zien hoe creatief je bent. Je bouwt niet in je eentje, maar je wordt ingedeeld in groepjes. Samen met je groepje ga je de strijd aan tijdens de verschillende rondes van Lego Master junior. Tijdens de workshop pizza bakken leer je alle fijne kneepjes van het vak. Hoe maak je van een bol deeg een ronde en platte pizza. Hoe dik moet de pizza zijn voor die krokante bodem. Welke toppings of ingrediënten kies je? Heb jij al trek gekregen?

>> Op naar Actief Twente

Kinderfeestje met Pannenkoeken van Bolle Jan

Bij Pannenkoekenhuis en Restaurant Bolle Jan is het een groot kindvriendelijk feest. Ideaal om je kinderfeestje hier af te sluiten! Er is een nieuwe interactieve speelhoek en er wordt speciaal voor jou een gezellige tafel ingericht. 

>> lekker! Naar Bolle Jan!

Funzone Enschede

Bij Funzone Enschede kun je trampolinespringen, blacklight midgetgolfen, en spelen in de indoor speeltuin onder 1 dak! Afgelopen jaar is daar ook nog de funbowling aan toegevoegd. Je viert hier dus gegarandeerd een succesvol kinderfeestje. Je kunt voor 1 van de activiteiten kiezen, maar er kan ook gecombineerd worden. Er is horeca aanwezig om jouw feestje ook culinair tot een succes te maken. Heb jij een Jump Party geboekt? Dan reserveer je voor een klein bedrag de speeltuin erbij.

>> Op naar Funzone

Voetbalfeestje van Skills

Doe jij niets liever dan voetballen en ben jij binnenkort jarig? Dan is een voetbalfeestje van FrontRow Skills en Fun echt iets voor jou! Een voetbalfeestje is leuk voor iedereen, of je nou op voetbal zit of niet, FrontRow Skills en Fun verzorgt een onvergetelijk kinderfeestje op het voetbalveld of in de zaal. Een leerzame leuke voetbaltraining en een echte voetbal als cadeau voor de jarige, kortom een echt voetbalfeestje die afgestemd is op de wensen van de jarige. 

>> Op naar Skills

Creatief Kinderfeestje bij Speelboerderij Dondertman 

Kinderboerderij Dondertman kennen we natuurlijk van de leuk speel- en kinderboerderij. Maar er is nu ook een leuk nieuw binnen kinderfeestje te reserveren. Maak je eigen knuffel-, of dierenvriendje! Tijdens de knuffelparty ervaren kinderen hoe het is om een eigen knuffel te maken. Van het zacht maken tot aan het hartje. Uiteraard mag een echt geboortekaartje en eigen huisje niet ontbreken. Tot slot krijgen de kinderen een geboortecertificaat mee, zodat hun eigen knuffel echt tot leven komt. Het is zelfs mogelijk om de tasjes te reserveren en af te halen zodat je deze feestjes thuis kunt organiseren!
Je kunt ook jouw kookfeestje 'wie is de chef' reserveren. Natuurlijk blijft er altijd genoeg tijd over om te spelen!
 

>> Op naar Dondertman

Trampolinepark Jump XL

Weet je nog niet waar je je kinderfeestje wilt vieren? Twijfel je over een gaaf feestje waar je nog lang over kan napraten? Wat dacht je van Jumpen bij Jump XL in Hengelo? Je deelt daar echte ervaringen en het is daarnaast een lekker actief uitje, waarbij je lekker samen jullie energie kwijt kan, elkaar kan uitdagen en na afloop gezellig napraten met wat te eten. Je kunt hier meerdere arrangementen reserveren. Zelfs speciaal voor de kleinste kinderen vanaf 1,5 jaar!

>> Op naar Jump XL Hengelo

Dit zijn de leukste kinderfeestjes die je binnen kunt vieren in Oldenzaal, Hengelo, Almelo, Enschede, Borne, Ootmarsum, Eibergen, Raalte, Haaksbergen, Wierden, Rijssen en Goor. 

Maar er zijn er nog meer :)

>> Ja leuk, nog meer kinderfeestjes!

>> Heb jij tips voor ons? Mail ze naar twente@go-kids.nl

Log In