Kinderfeestje bij de Morskieft

Ootmarsumseweg 303, 7667 PB Reutum

Kinderfeestje in Speeltuin Morskieft

Vier hier je kinderfeestje en je hebt gegarandeerd een geslaagde middag. Je hoeft je geen zorgen te maken om het weer...want binnen en buiten is het fantastisch!

Binnen en buitenspeeltuin 

In de grote buitenspeeltuin kunnen de kids zich heerlijk vermaken. Van kabelbaan tot wipwap en van glijbanen tot familieschommels! Plezier voor jong en oud! Ook met slecht weer is dit een geschikt dagje uit. Vanuit de speeltuin loop je zo de binnenspeeltuin in. Ook hier is het een feestje om te spelen. Trampolines, wipwappen, een spookhuis, bouwblokken en gave klimtoestellen. Binnen ligt er special zand zodat er veilig gespeeld kan worden.

Er zijn diverse arrangementen voor kids t/m 12 jaar.

1: entree, beker ranja, tosti ham/kaas, zakje chips of zakje snoep of een ijsje €7,50 p.p.

2:: entree, beker ranja, patat met mini snacks , zakje chips of zakje snoep of een ijsje, verrassing bij de uitgang €8,50 p.p.

3: entree, 2 bekers ranja, cakeje versieren, poffertjes met poedersuiker, zakje chips of zakje snoep of een ijsje en een verrassing bij de uitgang €9,50 

Blacklight Midgetgolf kinderfeestje

Maak het feest compleet met een potje Midgetgolf op de schitterende Blacklight Midgetgolfbaan. Een 18 holes baan in een prachtig decor.

Blacklight Midgetgolf arrangement inclusief entree speeltuin.
patat met snack en flesje drinken naar keuze.
      Kinderen:        € 14,00 p.p.
      Volwassenen:  € 12,00 p.p.