Kinderfeestje bij Vallei53
Blikkersmaatweg 15, 7546 RJ Enschede

Kinderfeestjes bij Vallei 53!

Het leukste en avontuurlijkste kinderfeestje vier je in Enschede bij Vallei 53 en skischool Moser!
Kinderen gaan hier nog weken over napraten! Van skiën en klimmen tot survival, escape room en tuben. Je maakt het feestje compleet met patat en ranja. Er zijn heel veel leuke activiteiten en een aantal daarvan hebben we onderstaand voor je uitgelicht.

Fotocredit: Roy te Lintelo

Archery Battle

Houd je van boogschieten, paintball en trefbal? Dan is archery battle een schot in de roos. Het wordt gespeeld met speciale bogen en pijlen met een zachte foampunt. Je komt dus niet thuis met blauwe plekken. Om het gezicht te beschermen krijg je een masker. Ga de strijd aan met je vrienden! Super gaaf en stoer kinderfeestje. Vanaf 8 jaar!

>> Super leuk!

vlotbouwen Vallei 53

Vlot bouwen Kids

Niet bang voor natte voeten? Dan is vlotbouwen echt iets voor jou en je vrienden! Samen met je team krijg je basis instructies over hoe je een vlot kunt bouwen. Hierna gaan jullie zelf aan de slag en mogen jullie het zelfgebouwde vlot uitproberen. Een zwemdiploma en het dragen van een zwemvest is verplicht. Blijven jullie drijven!? 

>> Kom een vlot bouwen!

The Battle kinderfeestje Vallei 53

The Battle Kids

Diep in de jungle en tussen de lianen van het Woeste Woud staat het parcours met elementen van bootcamp en Ninja Warriors. Let op, want het parcours van The Battle Kids is niet zonder obstakels! Alleen als je stoer en sterk bent lukt het je om het parcours af te ronden. Kom je spierballen showen en ga de uitdaging aan! 

>>Naar de jungle

Tubing bij Vallei 53

Fun & Extreme Tubing Kids

Hou jij van hoogte, snelheid en adrenaline? Kom dan met je partycrew tuben op het Rutbeek. Bij Tubing glijd je in een Tube (opblaasband) met hoge snelheid van de heuvel. Het is een gave sensatie, leuk voor jong en oud. Je hebt de keuze uit twee arrangementen: 'Fun tubing' en 'Fun & Xtreme Tubing'. 

Kom lekker tuben!

Klimbos kinderfeestje bij Vallei 53

Klimbos laag parcours

Durf jij het klimbos in Enschede te betreden? Je klimt en klautert behendig van boom naar boom, via balkjes, planken, netten en kabels. Bij de liaan wordt je durf en doorzettingsvermogen op de proef gesteld. Daarnaast zwaai je als een Tarzan (of Jane) aan een touw van boomplateau tot boomplateau. Dit alles binnen 1,5 à 2 uur.

Lees meer over het klimbos

Kinderfeestjes bij Vallei 53

En nog meer kinderfeestjes

En er zijn nog meer leuke kinderfeestjes bij Vallei 53! Denk aan een escape room of expeditie Robinson! 

Naar alle arrangementen

 

  • Leeftijd 5 - 8
  • Leeftijd 9 - 12
  • Horeca aanwezig
  • Indoor
  • Outdoor