Wij brachten op 1 april, de dag van de opening, een bezoek aan Attractiepark de Waarbeek in Hengelo. Lyem was jarig geweest en waar kun je nou beter je kinderfeestje vieren? Lyem vierde zijn feestje samen met een vriendje en Kyan en Sten mochten ook mee. We gingen met een groep van 9 kinderen op pad. Je mag in het park je eigen eten meenemen, maar omdat het slecht weer was aten we thuis alvast een taartje. Conclusie: het was een goede keuze om dit feestje lekker buiten de deur te vieren ;) 

Prijzen en reserveren

Reserveer jij je feestje bij de Waarbeek doordeweeks buiten de schoolvakanties? Dan betaal je maar € 10,- per kind. Dit is all-in. Tijdens weekenden, feestdagen en vakanties betaal je € 17,50 p.p. online en € 18,50 p.p. aan de kassa. Reserveer wel altijd even je feestje vooraf om teleurstellingen te voorkomen. 

>> Direct naar de Waarbeek

De Waarbeek kinderfeestje

Cadeautje

Als je jouw kinderfeestje bij de Waarbeek boekt, krijgt de jarige een leuk cadeautje en een Waarbeek button bij binnenkomst. Super leuk dat ze dit zo doen! Op deze manier ziet het personeel dat je jarig bent en word je de hele middag door ze gefeliciteerd. Alle aanwezige kinderen krijgen ook nog eens een zakje snoepjes mee. En het cadeautje is natuurlijk helemaal in Dino stijl. Leuk detail he! Nog heel even voor een foto in de verjaardagstoel. Moet dat mama, we willen naar binnen! ;)

De Waarbeek kinderfeestje

Attracties en leeftijden

Vorig seizoen werden er al veel nieuwe attracties toegevoegd. En ook afgelopen winter hebben ze niet stil gezeten bij de Waarbeek. Het wordt hier nooit saai met al die vernieuwingen! Je vind er echter ook nog steeds de oudste achtbaan van Nederland, de botsauto's en de oldtimers. Het was in verband met het natte weer rustig in het park. Hadden wij even geluk, konden we direct in de achtbaan stappen. Daarna werden de botsauto's onveilig gemaakt. De botsauto's waren onze uitvalbasis deze middag als er een plensbui voorbij kwam ;) Geen straf want de botsauto's blijven leuk!

De Waarbeek kinderfeestje

Verder waren ook Rocky Roger, het bootje dat over het water schiet en de draaiende schijf, de Hully Gully en de zweefmolen favoriet.

De Waarbeek kinderfeestje

Het viel me op dat de medewerkers de lengte van de kinderen erg goed in de gaten hielden. Dat is natuurlijk ook alleen maar veilig. Het fijne bij dit attractiepark is dat kinderen al snel zelfstandig het park rond kunnen. Vanaf 1.20 mag je in heel veel attracties zonder begeleiding. Zijn er kinderen bij die nog niet zoveel durven?

De Waarbeek kinderfeestje

Geen probleem. Het aanbod is divers en er is voor elk kind wat wils. 

De Waarbeek kinderfeestje

Terrassen en horeca

Er staan heel veel terrassen opgesteld en je kunt op diverse plekken ranja en koffie/thee halen. Kinderen kunnen zelf hun (suikervrije) ranja tappen in vrolijke bekertjes. 

De Waarbeek kinderfeestje

Er is 1 afhaalpunt voor friet, snacks, fruit, belegde broodjes en ijsjes. All-in. Oftewel, zo vaak en zoveel als je wilt. Wel zo handig dat je de kinderen weer met volle buik weer thuis kunt brengen. De friet en de snacks zijn van goede kwaliteit.

De Waarbeek kinderfeestje

Wij hadden ook een jongetje mee die glutenvrij moet eten. Geen probleem. Friet wordt glutenvrij gebakken en er zijn zelfs allerlei glutenvrije snacks te bestellen. Top!

Dino World

Gelukkig hadden we ook droge momenten want er zijn zoveel leuke attracties te verkennen! Bijvoorbeeld de nieuwe achtbaan bij Dino World.

De waarbeek kinderfeestje

De kinderen konden er allemaal tegelijk in en riepen na afloop in koor 'nog een keer'! Echt een leuke toevoeging.

De Waarbeek Kinderfeestje

De grote vulkaan met vuur en rook op Dino World spreekt echt tot de verbeelding. Het thema is helemaal doorgetrokken in de decoratie en aankleding in dit gedeelte van het attractiepark. 

We maakten een rit in het treintje tussen de dino's door. Spannend!

Helemaal als je het tunneltje in rijdt, daar werden alle stoere jongens en meisjes toch even stil van ;)

Helaas konden we omdat het zand erg nat was geen botten graven vandaag maar daar komen we zeker nog een keertje voor terug!

De Waarbeek Kinderfeestje

Nieuwe theatershow van Postbode Pelle

Ik was vorig seizoen al fan van Postbode Pelle. Zijn show is leuk en zit vol humor waardoor het voor ouders ook echt even lachen is. Bij de nieuwe attracties en het nieuwe Dino thema hoort natuurlijk een nieuwe show. Dit jaar gaat de show over een verdwenen dino ei en Twekky komt ook veel op het podium. Of het lukt om het dino ei te vinden kan ik niet verklappen.

De Waarbeek kinderfeestje

Dat de show weer vol zit met leuke trucjes en veel humor wel! Zeker even gaan kijken want alhoewel in eerste instantie niet iedereen even enthousiast reageerde toen ik voorstelde naar het theater te gaan, waren ze van begin tot einde geboeid en deden vrolijk mee. 

Conclusie

Wil jij een kinderfeestje organiseren voor kinderen in de basisschool leeftijd. Met allemaal blije kinderen, lachende gezichten en zelf niet teveel gedoe? Dan is een kinderfeestje bij de Waarbeek een heel goed idee! Ook als kinderen al eerder geweest zijn. Er zijn allereerst weer erg veel vernieuwingen en ten tweede; attracties blijven leuk: "nog een keer!" Wij gaan het park zeker vaker bezoeken dit seizoen, ik zie mezelf al helemaal zitten op een van de terrassen. 

>> Super leuk!

Tip: noteer alvast het Halloween en Foodcircus in je agenda! Dan is er nóg meer all-in bij De Waarbeek.

Foodcircus Waarbeek

Halloween Waarbeek