Hoi! Welkom op Go-Kids Twente! 

Ben je op zoek naar een uitje met je kinderen? Dan ben je hier op de juiste plek. Dit platform helpt je om je perfecte uitje te vinden dat past bij jou en je kinderen. Een uitje met je gezin, een familie uitje, een moeder dochter uitje of een kinderfeestje. Wat je ook zoekt...wij hebben het voor je!

Via deze pagina maken we je graag wegwijs door de website Go-Kids Twente. Klik op de blauwe titels om meteen naar de juiste pagina te gaan. 

Uitjes

Bovenin de website zie je een uitklapbalk. Op deze manier vind je makkelijk het uitje dat je zoekt.

Erop uit: 

Hier vind je alle uitjes waar je met je kinderen in Twente naar toe kan. Van wandelen met kinderen tot zwemmen, buiten uitjes, actieve uitjes , naar het museum met kinderen, speelparadijzen en nog veel meer. Je kunt je uitje makkelijk vinden door te filteren met de zoekfunctie.

Eten & drinken 

Uit eten met kinderen. Dat kan in Twente. Er zijn leuke kindvriendelijke restaurants waar je van harte welkom bent met je gezin. Een pannenkoekenhuis of een wok restaurant. Maar ook een bistro, buffet restaurant, familierestaurant, kinder high tea of leuke lunchroom. En de ijssalons mogen ook niet ontbreken in het kindvriendelijke aanbod op Go-Kids Twente. 

Uit eten met kinderen in Twente

Overnachten

In Twente kun je heerlijk vakantie vieren. Er zijn talloze campings en vakantieparken waar je met kinderen een relaxte vakantie viert. Want kinderen vermaken dat kunnen ze op de Twentsche campings.  Twente is prachtig met haar mooie natuur zoals Landgoed Twickel, Het Hulsbeek, Het Lutterzand, Buurserzand en de Tankenberg. Maar ook voor kinderactiviteiten en campings met kinderanimatie is Twente zeer geschikt. Wij hebben allerlei kindvriendelijke campings, hotels, vakantiehuizen, bungalows en kampeer locaties voor je op een rij gezet. Op vakantie met kinderen in Twente is genieten.

Vakantiepark 'n Kaps in Tubbergen

Winkelen

Gezellig shoppen met of voor je kids. Dat kan in de diverse grote steden van Twente. Oldenzaal, Hengelo, Almelo of Enschede. Maar ook in de kleinere plaatsen heb je leuke kinder kleding winkels of uitgebreide speelgoed winkels. 

shoppen in Twente

Kinderfeestje

Een kinderfeestje vier je in Twente. Wij hebben veel soorten kinderfeestjes verzameld. Jongensfeestjes, meidenfeestje en kinderfeestjes voor alle leeftijden. Zoek je een  buiten of binnen feestje? Een sportief feestje, een meiden feest, een themafeestje of juist een creatief feestje. Maar ook een Escape room feestje, lasergame feestje, een zwem feestje, graffiti feestje of juist een kinderfeestje in de natuur. Op Go-Kids Twente vind je een riante keuze aan kinderfeestjes in Twente. 

Kinderfeestje Twente

Opgroeien

Als ouder heb je soms wat handvaten of advies nodig. Want geen enkele opvoeding gaat vanzelf. Opvoedvragen...waar stel je ze? Go-Kids heeft handige adressen op een rij gezet van instanties waar je met bepaalde vragen over je opvoeding terecht kan. Locaties voor voor zwangere vrouwen, kinderopvang, BSO, kindercoaches, logopedie, fysiotherapie, bijles of alternatieve geneeswijzen voor kinderen  Hulp bij opvoeden in Twente.

Opvoedvragen

Clubs

Ben je op zoek naar een naschoolse activiteit voor je zoon of dochter. Bekijk dan de clubs pagina. Hier vind je leuke clubs voor kinderen. Niet de dorpsgerichte voetbalclubs, maar juist wel een techniekclub, tekenles, dansschool of muziekles.

Blogs

Op deze pagina verzamelen we alle blogs. We hebben heel veel leuke blogs geschreven en we plaatsen regelmatig nieuwe blogs vol met informatie. Bijvoorbeeld een blog met buitenspeeltips of een blog met weekendtips. Maar ook met broodtrommel inspiratie, leestips, opvoedthema's en gastblogs.

Agenda

In de agenda op Go-Kids Twente vind je allerlei evenementen en activiteiten voor je kinderen en/ of je gezin. Deze kindvriendelijke agenda staat vol met leuke familie uitjes, gezinsuitje, musea, creatieve workshops, knutselateliers, theatervoorstellingen, familiefilms en erop uit tips voor je gezin. Dus wil je weten wat je vandaag kan gaan doen met de kinderen? Of wat er het komend weekend te doen is voor jouw gezin hier in de Twente? In de Go-Kids agenda vind je leuke kindvriendelijke tips, kinderactiviteiten en familie festivals in de buurt van Hengelo, Oldenzaal, Enschede, Haaksbergen, Borne, Albergen, Tubbergen en Almelo.

evenementen agenda Twente

Deals

Voor kortingen op uitjes kijk je bij de deals. 

Veel plezier op Go-Kids Twente. We hopen dat je vindt wat je zocht! Heb je tips voor ons? Laat het dan weten via twente@go-kids.nl

Heel veel plezier namens team Twente,

Kirsten en Eveline

 

Log In