Youtube kanaal met knutseltips

Schilder je eigen schilderij stap voor stap met de tips van Nicole via Youtube

Knutselen met kinderen

Op het Youtube kanaal van Nicole, van The Artparty at Home kun je stap voor stap je eigen schilderij schilderen. Superleuk en iedereen kan meedoen!

Creatieve kinderfeestje bij TheArParty@home.

Nicole van TheArtParty@home heeft een heel gezellig atelier in Borne. De muren zijn hier bedekt met allerlei mooie kunstwerken. Schilderijen, handlettering, papiermache figuren en andere vrolijke werken trotseren hier aan de muur. 

Nicole is een vrolijke dame die naast juffrouw ook creatieve workshops geeft aan volwassenen en kids. Ze is makkelijk in de omgang en kids voelen zich hier meteen thuis.

Elke laatste zondag van de maand volg je hier een een ouder- kind workshop. Zie hiervoor onze agenda. Maar ook voor een kinderfeestje ben je hier aan het juiste adres.

Maak je eigen schilderij

Tijdens deze KidsArtParty maken de kinderen hun eigen Unicorn schilderij op een doek van 40x50. Dit feestje is geschikt voor kids vanaf groep 3. Nicole zet de unicorn op het doek en de kids mogen daarna aan de slag met de kwast en de leuke kleurtjes naar eigen idee! Voor de jongens is er ook een Spyro the Dragon van Skylanders in het aanbod!

Nieuw in het aanbod zijn: De vrolijke kippen en een flamingo! Zie de foto's voor deze vrolijke schilderijen. 

Het schilderen zal zo'n 2 tot 2,5 uur in beslag nemen. Als de kids het schilderij klaar hebben, dan zet Nicole bij de jongsten de zwarte lijnen m.b.v. een flesje zwarte verf op en de oudere kinderen mogen deze techniek zelf toepassen.

Tussendoor is er natuurlijk tijd voor drinken (onbeperkt ranja) met wat lekkers, zoals dat hoort bij een kinderfeestje. 

Kinderfeestje thuis

In het atelier in Borne kunnen maximaal 10 kids terecht. Het is ook mogelijk om een kinderfeestje thuis of op een andere locatie te vieren. Nicole komt dan met al haar materialen naar je toe. Het enige dat je daarvoor zelf moet regelen is: Tafels waarop de tafel ezels gezet kunnen worden. Zelf neemt ze afdekzeilen mee, zodat het meubilair schoon blijft. 

Aantal; zoveel als er plek is bij jou thuis, met een max van 17 ivm tafel ezels . 

Kinderfeestje naar wens

Schilderen de kids liever iets anders? Of willen ze graag knutselen? In overleg kun je veel regelen met Nicole. Samen komen jullie dan tot een geweldig feestje voor je kind.