Wittebergweg 9, 7637 PJ Oud Ootmarsum

Kinderfeestje bij Bie Heintje

Bie Heintje is het restaurant naast de Camping De Witte Berg in Oud Ootmarsum. Dit restaurant heeft een groot terras met buitenspeeltuin, een binnenspeeltuin Happy Heintje en sinds kort ook nieuwe serre én een Funbowling baan! Uniek in Twente en super geschikt voor jouw kinderfeestje. Bij FunBowling gooi je namelijk met kleinere en draagbare ballen. De banen zijn iets compacter en korter. Je mag op je eigen schoenen spelen. Naast standaard bowlen zijn er ook 3 andere spellen te spelen waaronder paardenrace, erg leuk voor kinderen! 
 
 
 

Arrangementen

Er zijn diverse arrangementen te reserveren. Gecombineerd met de speeltuin, je kunt pizza's komen maken of natuurlijk combineren met de funbowling. En wat dacht je van de super leuke high ranja? Via onderstaande button download je alle arrangementen.
 
 

Prijzen en openingstijden Funbowling

Je reserveert een baan voor 55 minuten. Dit kan op vrijdag en zaterdag tussen 16.00 en 20.00 uur, op zondag tussen 14.00-20.00 uur en tijdens overige openingstijden. In het weekend betaal je € 22,50 per baan, op doordeweekse dagen € 20,- per baan. Je kunt met maximaal 5 personen tegelijk op een baan spelen. 

Reserveren kan via 0541 291 605.

Speeltuin

De kinderen vermaken zich uitermate goed in de speeltuin en op het springkussen of met de tafelvoetbal naast het terras. Reserveer jij je kinderfeestjes arrangement dan zijn de binnen en buitenspeeltuin bij de prijs inbegrepen. 
Speeltuin Bie Heintje
 
 

Happy Heintje

Zit het weer even tegen? Dan kun je dus gaan bowlen. Maar de kinderen kunnen ook lekker binnen klauteren, glijden of met de lego blokken spelen in de binnen speeltuin “Happy Heintje”. Ideaal met kleine kinderen: de binnenspeeltuin is sinds winter 2022 te bereiken via een volledig vernieuwd overdekt terras. 
 
Reserveer telefonisch je tafel: 0541 29 16 05 of surf direct naar hun website
 
  • Leeftijd 2 - 4
  • Leeftijd 5 - 8
  • Leeftijd 9 - 12
  • Gratis toegang
  • Horeca aanwezig
  • Indoor
  • Outdoor