De avond4daagse is helaas als event afgelast in Nederland i.v.m. Corona, maar ze introduceren dit jaar de Avond4daagse Home Edition!

De Avond4daagse 2020

Veel ouders en kinderen kijken elk jaar uit naar de avond4daagse, maar helaas zijn deze dit jaar afgelast in verband met de Corona maatregelen. MAAR gelukkig is er een alternatief bedacht, namelijk de HomeEdition 2020! Je vertrekt vanaf je eigen huis en maakt je eigen routes via de app van eRoutes. Na 4 dagen lopen, ontvang je zelfs de echte Avond4daagse medaille, want je medaille van 2020 mag natuurlijk niet in jullie verzameling ontbreken!

Met deze speciale avond4daagse editie kan iedereen in Nederland toch in eigen gelegenheid de Avond4daagse lopen. Natuurlijk niet met grote groepen gaan lopen, maar gewoon met je eigen gezin, of een vriendje of vriendinnetje. De avond4daagse kun je lopen in de periode van 1 juni 2020 tot en met 31 augustus 2020. Tussen de eerste dag en de vierde dag mag maximaal maar 2 weken tijd zitten. Je kan 's avonds lopen, maar overdag mag ook. 

Inschrijven voor de Avond4daagse Home Edition

Je kunt jullie via de website van de Avondvierdaagse inschrijven. Dit dient een ouder/verzorgen te doen voor kinderen. Je vult de namen in van alle deelnemers. Deelname kost 5 euro per persoon. Je ontvangt dan 4 verschillende routes via de eRoutes app. Je mag kiezen uit 2,5/ 5/10 km. Heb je 4 dagen de route gelopen? Dan ontvang je een echte Avond4daagse medaille thuis.

Go-Kids wenst iedereen alvast heel veel wandelplezier!

TIP: Wil jij voor elke schoolvakantie de leukste tips uit de regio in je mailbox ontvangen?