Pathé Kids: kinderfilms in de bioscoop

Met je gezin naar de bioscoop: dat is altijd een heerlijk uitje voor jou én de kinderen. Bij Pathé draaien altijd de nieuwste kinderfilms!

Pathé Kids

Met kinderen naar de bioscoop

Het is altijd weer een belevenis voor kids om een bioscoop binnen te komen, plaats te nemen in de heerlijke stoelen en samen te genieten van een leuke familiefilm op het grote scherm.

Een perfect gezinsuitje, of het nu regent of warm weer is – in de bios zit je altijd goed. Zéker bij Pathé, waar ze goed hebben nagedacht over hun aanbod voor kinderen.

De leukste kinderfilms

Film kijken op het grote doek in de bioscoop, dat is toch wel écht een stuk specialer dan thuis voor de TV. De leukste kinderfilms zie je dan ook op het grote doek bij Pathé.

Uitje met kinderen: naar de bioscoop bij Pathé

 

Waarom bij Pathé?

  • Pathé draait kinderfilms voor elke leeftijdsgroep
  • De kindertickets zijn er extra voordelig
  • Met de Kidscombo bestel je lekkers: een hapje, een drankje én een verrassing
  • Regelmatig staat er een fijne Kleuterbios op het programma
  • Kids kunnen er superleuk hun verjaardag vieren.

Pathé Kleuterbios

Heb je een kleintje thuis? Dan is de Pathé Kleuterbios een geweldig idee voor een bioscoopuitje.

Omdat een donkere bioscoop met hard geluid spannend kan zijn voor jonge kinderen doen ze dat bij de Kleuterbios niet. Ze laten het licht in de zaal een beetje aan staan en het geluid staat wat zachter.

Pathé Kleuterbios

De film in de Kleuterbios duurt ongeveer 60 minuten en is natuurlijk speciaal gekozen voor deze leeftijdgroep.

De tickets voor de Kleuterbios zijn voor de kids inclusief een Kidscombo (met iets te drinken, iets lekkers en een leuke verrassing) en voor de volwassenen inclusief koffie of thee met iets lekkers. Na afloop van de Kleuterbios krijgen de kids bovendien een heus filmdiploma mee naar huis, hoe leuk is dat?!

Kinderfeestje bij Pathé

Je verjaardag vieren in de bioscoop – dat is toch het perfecte kinderfeestje? De jarige kiest uit de vele kinderfilms op het programma welke het moet worden en jij boekt een Pathé Filmfeestje.

Kinderfeestje in de bioscoop: Pathé Filmfeestje

Ze maken er bij Pathé écht een feestje van, ideaal voor de jarige, de uitgenodigde vriendjes en vriendinnetjes, én voor jou!

Heb je een Pathé Filmfeestje geboekt, dan worden jullie persoonlijk ontvangen en krijgt de jarige een cadeautje. In de bioscoopzaal is het ook extra leuk: de stoel van de jarige is feestelijk aangekleed.

De leukste kinderfilms zie je bij Pathé!

  • Leeftijd 2 - 4
  • Leeftijd 5 - 8
  • Leeftijd 9 - 12
  • Horeca aanwezig
  • Indoor