LUX  

Mariënburg 38 - 39, 6511 PS Nijmegen

  Films, theater, dans, muziek en debatten. Je vindt het allemaal bij LUX Nijmegen, een onafhankelijk en vrijzinnig podium voor nieuwe ontwikkelingen in kunst, cultuur en media.

  Kinderfilms

  Naar de bioscoop met de kinderen? Ook dat kan bij LUX Nijmegen. Bij LUX Junior staan altijd grappige, ontroerende, spannende of mooie films voor kinderen geprogrammeerd.

  Cinekid@LUX

  Cinekid is een film-, televisie- en mediafestival voor de jeugd. Het festival vindt ieder jaar plaats in de herfstvakantie, in Amsterdam. LUX organiseert ieder jaar samen met Cinekid de Nijmeegse versie van het festival: Cinekid@LUX. Tijdens Cinekid@LUX kunnen kinderen naar de mooiste, spannendste en nieuwste kinderfilms kijken. Ook zijn er toffe workshops en activiteiten voor kinderen tussen de 4 en 14 jaar.

  Praktische informatie

  Kaartjes kopen kan online via de website van LUX Nijmegen of reserveer door te bellen naar de kassa op 024 - 38 16 859. De kassa van LUX is telefonisch bereikbaar op maandag t/m zaterdag van 11.30 tot 22.15 uur en op zondag van 09.30 tot 22.15 uur.

  Je kunt ook je vragen stellen per mail via kassa@lux-nijmegen.nl (Reserveren per e-mail is niet mogelijk).

  Betalen bij de kassa is alleen mogelijk met je pinpas.
  Adres

  • Adres: Mariënburg 38 - 39
  • Stad:  Nijmegen
  • Land:  NL
  • Postcode:  6511 PS