Film, theater, dans, muziek en debatten. Je vindt het allemaal bij LUX Nijmegen. Voor kinderen heeft LUX Nijmegen een speciaal filmaanbod, waarbij er bewust voor gekozen wordt om niet de grote blockbusters te programmeren, maar juist de wat 'kleinere' en onbekendere films. Deze films onderscheiden zich door hun kwaliteit, cinematografie, vertelwijze en thematiek. De films behandelen belangrijke uiteenlopende thema’s op een luchtige manier, vanuit de belevingswereld van een kind. 

Welke kinderfilms draaien er momenteel?

Meestal zijn er zo’n 3 à 4 kinderfilms te zien bij LUX. Deze worden de hele week door vertoond, maar vooral op woensdag(middag), zaterdag en zondag zijn de meeste vertoningen. In vakanties zijn er extra voorstellingen.

Wil je weten welke films en momenteel draaien in LUX Nijmegen? Je vindt het actuele aanbod juniorfilms in de agenda:

>> Actueel aanbod kinderfilms LUX Nijmegen <<

Filmkaartjes reserveren? 

Filmkaartjes kopen kan online via de website van LUX Nijmegen of reserveer door te bellen naar de kassa op 024 - 38 16 859. Let op! Betalen bij de kassa is alleen mogelijk met je pinpas.

Eten of drinken voor/na de film?

Ga voor of na de film met je kinderen nog even naar Café LUX! Hier kun je - ook als je niet naar de film gaat - gezellig lunchen, dineren of gewoon iets drinken. Bij mooi weer kan dat ook op het terras. 

>> Meer informatie over Café - Restaurant LUX <<