De leukste gezinsuitjes in regio Nijmegen

In deze nieuwe 1,5 meter afstand samenleving zal onze zomervakantie er dit jaar waarschijnlijk anders uitzien. Misschien ga je nog wel op vakantie, maar blijf je in Nederland. Wist je dat Go-Kids ondertussen al actief is in 26 regio's!?! Blijven jullie in eigen land, maar trekken jullie er wel op uit? Ook dan kun je dus terecht bij Go-Kids voor de leukste tips! 

Op vakantie in eigen land met het gezin

Zijn jullie nog op zoek naar inspiratie voor jullie vakantiebestemming in Nederland? Ontdek hier alle Go-Kids regio's! Hebben jullie de regio gevonden die het beste aansluit op jullie vakantiewensen? Dan kunnen jullie natuurlijk op zoek naar de leukste overnachtingslocatie! Ook hiermee helpt Go-Kids jullie graag verder! Lees de overnachtingsblog en ontdek de meest kindvriendelijke campings, vakantieparken en hotels in Nederland! 

Uitjes met kinderen in regio Nijmegen

Maar heb je voornemens om lekker thuis te blijven en leuke uitstapjes te ondernemen met de kinderen dan is er in Nijmegen en omgeving ook genoeg te beleven! We hebben een aantal tips voor je verzameld, maar je vindt er natuurlijk nog veel meer op https://go-kids.nl/nijmgen!

Low budget uitjes met kinderen

In en rond het centrum van Nijmegen

Heb je niet veel te besteden maar wil je toch eropuit met kinderen dan is het zeker een aanrader om eens een wandeling te maken door de historische binnenstad van Nijmegen. In het gezellige centrum valt er namelijk genoeg te zien en beleven, zo ook voor de cultuurliefhebbers onder ons. Denk bijvoorbeeld eens aan Museum Het Valkhof, een gezellig, leerzaam en verrassend uitje voor het hele gezin. In dit museum zijn speciale activiteiten en tentoonstellingen voor kinderen waardoor dit zeker een kindvriendelijk museum genoemd kan worden! Ook midden in het centrum van Nijmegen vind je LUX met ook een leuk filmaanbod voor de jongere bezoekers! Nog in Nijmegen, maar buiten het centrum vind je het Honig Complex. Ook dit terrein is zeker een bezoekje waard. Je vindt hier meer dan 150 ondernemers en één hiervan is Matthijs de IJsproffesor! Bezoek zeker eens het ijslab van Onwijs Lekker IJs en ontdek de lekkerste en verantwoorde ijsjes!

Wandelen of fietsen met het hele gezin

In regio Nijmegen zijn veel prachtige natuurgebieden te vinden. In deze gebieden valt van alles te beleven met je gezin. Er zijn verschillende wandelroutes, struinroutes, een mountainbikeroute, ruiterpaden en boswachterpaden. Ook kun je spelen in het Avonturenbos Stekkenberg in Groesbeek of het Kabouterpad in Sint Anthonis ontdekken.

Op bezoek bij de dieren

Wil jij erop uit met je baby, peuter of kleuter? Dan is een bezoek aan een kinderboerderij een echte aanrader! De meeste kinderboerderijen zijn gratis te bezoeken of tegen een klein vergoeding. Daarnaast worden er regelmatig leuke activiteiten en evenementen georganiseerd. Ontdek hier de leukste kinderboerderijen in regio Den Bosch en regio Nijmegen.

Gezinsuitjes met regenachtig weer

Zit het weer niet mee? Geen probleem want ook dan valt er genoeg te beleven in de regio:

  • Kom spelen in de binnenspeeltuin van Avonturenpark De Bergen in Wanroij, een waar speelparadijs voor kinderen
  • Ontdek met het hele gezin de leukste kinder- en familiefilms bij Pathé Nijmegen (gratis parkeren)
  • Geniet van het warme water en de leuke glijbanen bij binnenzwembad De Meerval in Wijchen
  • Bezoek Kasteel Hernen met het hele gezin en ontdek de omgeving dankzij een leuke speurtocht of doe mee met een van de vele activiteiten die regelmatig worden georganiseerd

Gezinsuitjes met warm weer

Schijnt de zon en willen jullie er lekker op uit? Dan zijn de volgende uitjes echte aanraders!

TIP: Wil jij voor elke schoolvakantie de leukste tips uit de regio in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan hier in voor de Go-Kids nieuwsbrief! 

Log In